Scorsese en DiCaprio werken terug samen

Martin Scorsese had na zijn oscar aangekondigd dat hij terug zou samen werken met DiCaprio. Nu zijn er concrete plannen voor een volgende film.

leonardo_narrowweb__300×3890.jpg

In The Wolf of Wall Street zal Leonardo in de huid kruipen van Jim Bradford, een corrupte stockbroker. De verfilming van een autobiografie zal 2 personages volgen, vergelijkbaar met deze van Catch me if you can. Het script wordt geleverd door Terence Winter, schrijver van de Sopranos. Dit zou de 5de keer keer worden dat DiCaprio met Scorsese zal samenwerken en daarbij komt hij in de buurt van Robert De Niro die maar liefst 8 keer samenwerkte met de beroemde regisseur.

lc_wolf_of_wall_street_6.jpg

The Wolf of Wall Street werd reeds in 1929 verfilmd en is recentelijk teruggevonden. Het was toen een drama, maar ik veronderstel dat Scorsese het verhaal weer meesterlijk zal omvormen naar zijn stijl zoals hij dat ook deed met The Departed (wat een remake was van Infernal Affairs).

Bron: IMDB, totalfilm.com, filmtotaal.nl


2 gedachten op “Scorsese en DiCaprio werken terug samen”

  1. Scorsese in de regiestoel en een script neergepend door de maker van The Sopranos? Veelbelovender kan een film niet worden voor mij! Can’t wait tot The Wolf of Wall Street in de zalen komt.

    Please wait...

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter