My Week with Marilyn DVD review

My Week with Marilyn **

Regie: Simon Curtis

Met Michelle Williams, Eddie Redmayne, Kenneth Branagh, Emma Watson, Judi Dench, Dominic Cooper,…

Speeltijd: 99′

Ga kijken als je hield van The Iron Lady & Walk the Line.

Het verhaal: Colin Clark is een ambitieuze jongeman met een laaiend enthousiasme voor alles wat met film te maken heeft. Hij beslist om vrijwillig mee te werken aan de Britse filmproductie The Prince and the Showgirl die niemand minder als sekssymbool Marlyn Monroe weet te strikken. Laurence Oliver, inmiddels tot baron geslagen, verwacht veel van de steractrice, maar wordt al snel ontgoocheld wegens haar verwend gedrag en onorthodoxe manier om met de mannen op de set om te gaan…

Ons verdict: Al heel vroeg in het productieproces van My Week with Marilyn werd Michelle Wiiliams door de filmproducenten ingezet in allerlei reclamecampagnes om het magische sekssymbool Marilyn Monroe te vertolken. Hoewel haar uiterlijk in de film aansluit bij het icoon, lijkt de zwakke acteerprestatie die Williams aflegt verre van la Monroe. Britse cast met Eddie Redmayne en Kenneth Branagh aan kop laten daarentegen wel een goede indruk achter, maar My Week with Marilyn haalt verder geen truken uit de doos. Het tempo van de film is slaapverwekkend en de chemie tussen Williams & Redmayne is koude douche voor het publiek.

Kortom, My Week with Marilyn is een teleurstellende film. Bekijk onderaan de clips The Bathtub Scene, Colin asks Lucy Out en Getaway Car:
 

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter