Win gratis tickets voor Iron Man 3 en nog veel meer Marvel goodies

Robert Downey Jr. in Iron Man 3

We zien jullie graag trouwe MoviePulp-bezoekers, en daarom belonen wij en de lieve mensen van Marvel Benelux jullie alweer met een geweldige wedstrijd. Naar aanleiding van de nakende release van het veelbelovende Iron Man 3 op 24 april (overigens een volle week voor de Amerikaanse bioscooprelease (!)) kunnen jullie kans maken op gratis filmtickets en nog veel meer Iron Man 3 goodies. Lees snel verder om te ontdekken wat je hiervoor moet doen.

Iron Man 3 - One Sheet NLFRVL_IronMan3_OneSheets

Officiële synopsis: In Marvel’s Iron man 3 staat de briljante technicus Tony Stark/Iron man tegenover een vijand met grenzeloze macht. Wanneer Stark erachter komt dat zijn persoonlijke wereld is vernietigd, vertrekt hij op een heldhaftige reis en zoekt de verantwoordelijken. Deze reis zal een grote test zijn voor Stark. Hij moet proberen te overleven door gebruik te maken van zijn eigen techniek, zijn creativiteit en instinct om zijn naasten te kunnen beschermen. Tijdens zijn reis ontdekt Stark het antwoord op een vraag, een vraag die hem al een tijdje achterna zit: maakt de man zijn harnas of maakt het harnas de man? Iron Man 3 gaat verder met het epische avontuur van ‘Iron Man’ en ‘Iron Man 2’, met Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Guy Pearce, Rebecca Hall, Stephanie Szostak, James Badge Dale, Jon Favreau en Ben Kingsley. De regie is in handen van Shane Black, het script is geschreven door Drew Pearce en Shane Black en het verhaal is gebaseerd op de bekende Marvel superheld Iron Man, die voor het eerst verscheen in ‘Tales of Suspense’ (#39) in 1963 en waarbij zijn eerste solo comic boek verscheen in mei 1968, ‘The Invincible Iron Man’ (#1).

MoviePulp geeft twee trouwe bezoekers de kans om het volgende pakket te winnen.

Iron Man 3 hoodie (medium size)

Iron Man 3 hoodieIron Man 3 tattoos en stickers

Iron Man 3 stickers

Iron Man 3 notebook

Iron Man 3 notebook

Iron Man 3 pet

Iron Man 3 cap

Iron Man 3 bioscoop ticket

iron man 3 bioscoopticket

Wat moet je hiervoor doen?

1) Vindt ons leuk op Facebook en/of volg ons op Twitter. Opgelet enkel Facebook fans en Twitter volgers komen in aanmerking voor de vrijkaarten!

2) Beantwoordt de volgende vragen:

-Shane Black, de regisseur van Iron Man 3, was tot op heden vooral bekend als scriptschrijver. Voor welke legendarische buddy cop franchise uit de jaren ’80 schreef hij de scenario’s van de eerste twee films?

-Iron Man 3 is de eerste film uit de zogenaamde Marvel Phase 2 van comic book verfilmingen die na het succes van The Avengers uitgebracht worden. Welke Marvel superheld is te zien op het witte doek in november 2013?

-Hoeveel MoviePulp bezoekers zullen hebben deelgenomen aan deze wedstrijd tegen tegen maandag 22 april?

3) Mail dit alles vóór 23 april naar info[at]moviepulp.be

Véél succes!

Alvast nog een exclusieve clip van Iron Man 3 om in de stemming te komen.


Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter