MoviePulp

The Butler review

The Butler posterThe Butler ****

Regie: (The Paperboy)

Met , , , , , , , , , , , ,…

Speeltijd: 132′

Ga kijken als je hield van The Ides of March, Django Unchained en Lincoln.

Het verhaal: Cecil Gaines heeft 8 presidenten in het Witte Huis bediend in zijn levensjaren. In The Butler wordt zijn leven geëerd, een opmerkelijk levenspad tussen de strijd voor gelijke kansen bij kleuringen, de oorlog in Vietnam en de moord op Kennedy.

Momentopname vanuit The Butler

Ons verdict: In het begin van de 21ste eeuw is het onmogelijk te bedenken dat enkele decennia geleden in een grootmacht van de wereld een bijzondere vorm van rassenongelijkheid bestond. Obama als president verdient dan ook een speciale ode en Lee Daniels bezorgt hem deze met de opmerkelijke film The Butler. The Butler bevat een sterk verhaal met een nog sterkere acteerprestatie van en die eindigt in een uitstekende climax. Bovendien wordt de film ondersteund door een heleboel verrassende bijrollen van , en tot / als de Kennedy’s, als Nixon, als president Eisenhower en / als de Reagans.

Kortom, The Butler is het typische voorbeeld van een Oscarwinnaar. Bekijk onderaan de clips Freedom Rider, 70’s Dance en Dinner Table uit The Butler en oordeel zelf:

Over de blogger:

Founder van MoviePulp.be. Science fiction fan met een honger naar de ideale balans tussen structuur en opbouw in films

5 commentaren

Deel mee aan de conversatie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.