Fast and Furious acteur Paul Walker overleden in auto-ongeval

paul walker

In een bijzonder droevige (en ook wel ironische) speling van het lot is de 40-jarige acteur Paul Walker gisteren om het leven gekomen bij een tragische auto-crash. Tijdens een event van een goed doel geraakte raakte z’n Porsche van de weg af, en brandde volledig uit. Daarbij kwamen zowel Walker als de nog onbekende bestuurder om het leven.

Na een vroege carrière in de luwte in tal van tv-series werd Paul Walker wereldberoemd als de FBI-agent/straatracer Brian O’Connor in de bijzonder succesvolle reeks Fast and Furious films, waarvan de opnames van deel 7 nu lopen. Hoe het met die film verder moet, is nog niet bekend. Alhoewel hij vaak afgedaan werd als een pretty boy met weinig inhoud, liet Walker ook af en toe zien dat hij meer dramatische vertolkingen in zich had, recent nog in de low budget thriller Hours.

Wij wensen de familie, vrienden, en fans van Paul Walker veel sterkte bij het verwerken van hun verdriet. Als eerbetoon hieronder, een aantal trailers van -in onze ogen- zijn beste films.

Running Scared- Trailer

The Fast and the Furious Official Trailer #1 - (2001) HD

Fast Five Official Trailer #1 - (2011) HD

Into the Blue Official Trailer #1 - Paul Walker, Jessica Alba Movie (2005) HD

4 thoughts on “Fast and Furious acteur Paul Walker overleden in auto-ongeval”

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.