Transformers 4: Age of Extinction review

Transformers 4: Age of Extinction posterTransformers 4: Age of Extinction ***

Regie: (Transformers, Bad Boys II)

Met , , , , , , , ,…

Speeltijd: 165′

Ga kijken als je hield van andere Transformers-films uiteraard.

Het verhaal: Na het incident in Chicago (Transformers: Dark of the Moon) waarin de Decepticons het opnamen tegen de Autobots heeft de mensheid er genoeg van. Samen met een ongekende bountry hunter jaagt de CIA op wat er overgebleven is van de Autobots en de Decepticons op Aarde…

De nieuwe cast van Transformers 4: Age of Extinction

Ons verdict: Ik denk dat niemand op een 4de vervolg van deze franchise stond te wachten. Zelf vroeg ik me af of Michael Bay dit project gewoon ter hande heeft genomen vanwege zijn mislukkingen aan de box office zoals Pain & Gain. Maar blijkbaar zag hij er goed geld in na een attractie in Universal Studios te hebben bezocht en Bay begon in te zien dat deze franchise nog steeds veel aantrek kent. In ieder geval, Transformers 4: Age of Extinction is een feit en hij is momenteel te bekijken in de Belgische bioscopen.

Is hij de moeite waard? Mijn gevoel zit zo wat in het midden: enerzijds is de uitwerking van deze Transformers: Age of Extinction best goed geslaagd. De storylines van de verschillende karakters uit het Transformers universum (Galvatron, Dinobots, Lockdown) volgen elkaar mooi op en komen tot een goed einde in deze zoals steeds bombastische Michael Bay-film. Anderzijds krijgen we een volledige nieuwe cast te zien die je weinig voeling geeft met de vorige trilogie en bovendien maar een beetje fleps uit de hoek komen (buiten & hottie gerekend dan). Transformers 4: Age of Extinction blijft wel een heerlijke Michael Bay-film met adembenemende special effects, heerlijk uitgewerkte auto-achtervolgingen en misplaatste flauwe oneliners door & , (seriously, how lame can you be?). Alles om je weer een man te laten voelen, zal ik zeggen. Maar origineel kunnen we zijn editing alsook plot niet echt noemen met een uitgemergelde franchise zoals Transformers.

Kortom, Transformers 4: Age of Extinction is een typische Michael Bay film met een ode aan de Transformers-franchise. Krijg een voorsmaakje van Transformers 4: Age of Extinction in deze clips Maybe It Should Be, Found A Transformer & Where Is Optimus Prime:

 


Warning: Undefined array key -1 in /home/public/sites/www.moviepulp.be/wp-content/plugins/gd-rating-system/d4plib/core/d4p.wpdb.php on line 345

2 gedachten op “Transformers 4: Age of Extinction review”

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter