Loft voorbij de 500.000 bezoekers!

Loft posterLoft, de felbesproken nieuwste borreling van regisseur Erik Van Looy en scenarist Bart De Pauw blijft verbazen. Na amper drie weken in roulatie te zijn gaat de film voorbij de kaap van de 500.000 bezoekers! Nooit eerder slaagde een Vlaamse film er in om op korte tijd zoveel bezoekers in de bioscoop te krijgen.

Zelfs de populaire geheim agent James Bond slaagde er in zijn eerste week niet in om Loft van de eerste plaats te stoten. Waar Quantum of Solace in zijn openingsweek 125.000 bezoekers binnen kreeg, waren dit er voor de spannende thriller van Van Looy bijna 145.000 bezoekers.

Als de door Woenstijnvis geproduceerde prent tegen dit furieuze tempo volk blijft trekken zal het indrukwekkende bezoekersaantal van Erik Van Looy’s De Zaak Alzheimer (750.000) uit 2003 snel overtroffen worden. En indien Loft goede benen heeft en de positieve mond-tot-mondreclame blijft aanhouden tot eind december, zit de kans er zelfs in dat er na achttien jaar eindelijk een wissel is aan de top van de meest succesvolle Vlaamse films aller tijden. In dat geval zal Koko Flanel (1990), met zijn 1.082.000 bezoekers, een plaatsje moeten wijken voor de vijf getrouwde mannen en hun geheime loft.

Meer info ontdekt u op de officiële website van de prent: www.loftdefilm.be


Eén reactie op “Loft voorbij de 500.000 bezoekers!”

  1. En dik verdiend!

    Please wait...

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter