Deze maand op Netflix België (maart 2015)

Deze maand op Netflix Belgïe (maart 2015)

De databank met films op Netflix is ongetwijfeld groot, maar deze maand is er niets bijzonder bijgekomen qua films op Netflix. Maar toch gaan we jullie een reeds interessante films en series aanbieden. Onze selectie van deze maand gaat naar House of Cards S3, 8 Mile, Pirates of the Caribbean: At World’s End en Maleficent.

HOUSE OF CARDS (Seizoen 3)

Kevin Spacey & Robin Wright in House of Cards seizoen 3

De absolute topserie van Netflix, House of Cards, is terug met een 3de seizoen. Kevin Spacey kruipt terug in de huid van toppoliticus Francis Underwood en diens naaste Claire Underwood gespeeld door Robin Wright. Frank heeft het tot de top gehaald, maar hoe gaat hij ermee om? Hoe houdt hij de concurrentie van zich af en hoe verteert Claire zijn succes? Verwacht intrige op het allerhoogste niveau in dit 3de seizoen van House of Cards.

8 MILE

8 Mile met Eminem

Even terug in de tijd gaan met deze 8 Mile, waarin de blanke rapper Marshall Bruce Mathers III of Eminem zijn verhaal verteld van een jongeman die uit de krotten geraakt door zijn lijnen in een hip hop-wereld die volledig zwart kleurt.

MALEFICENT

Maleficent op Netflix België

Amper uit de bioscoop en Netflix krijgt de primeur om de succesvolste film van Angelina Jolie on demand te brengen: Maleficent. Verwacht er niet al teveel van, moet ik toegeven, maar de film gaat en staat wel met La Jolie’s prestatie.

PIRATES OF THE CARIBBEAN: AT WORLD’S END

Pirates of the Caribbean: At World's End

Pirates of the Caribbean franchise was één van de succesvolste Hollywood-franchises aller tijde met 3 films die allemaal rond de 1 miljard dollar opbrachten aan de box office. Zo succesvol dat er na dit 3de deel een nieuwe film werd ontwikkeld (On Stranger Tides) en bovendien een 5de deel gepland staat in de zomer van 2017 (Dead Men Tell No Tales). Reden te meer om dit op de hoogte te blijven en dit 3de en laatste deel met Keira Knightley & Orlando Bloom nogmaals te bekijken op Netflix.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.