Deze maand op Netflix België (april 2015)

Netflix interface met House of Cards

Het liet even op zich wachten, maar voor een reden hebben we onze keuze voor Netflix deze maand verlaat. Er werden inmiddels een aantal interessante nieuwe series gelanceerd waaronder Daredevil pas vrijdag. Dus hierbij onze absolute aanraders voor de maand april op Netflix België: Daredevil, Bloodline, Constantine & A Clockwork Orange.

DAREDEVIL

Daredevil op Netflix banner

Daredevil is the talk of the town! In het voorjaar van 2014 kwam het nieuws uit dat Netflix voor de eerste keer ging samenwerken met Marvel om een serie rond Daredevil naar buiten te brengen. Het wachten is sinds vrijdag voorbij: Charlie Cox balt zijn vuisten in deze krachtige serie samen met Rosario Dawson, Vincent D’Onofrio, Deborah Ann Woll, Elden Henson & Bob Gunton.

BLOODLINE

Bloodline Netflix banner

Je zou met alle herrie rond Daredevil haast vergeten dat Netflix ook Bloodline lanceerde de voorbije maand. John bewaart samen met de rest van de familie Rayburn een diep geheim dat terug naar boven komt eens hun broer terug naar huis komt. Kyle Chandler trekt voor de eerste keer de spots naar zich toe in deze Netflix Original serie.

CONSTANTINE

Constantine banner met Keanu Reeves

Eén van mijn favoriete acteurs Keanu Reeves schittert samen met Rachel Weisz in deze Constantine door regisseur Francis Lawrence (The Hunger Games: Catching Fire, I Am Legend). Deze donkere verfilming van DC-Comics Hellblazer met bijdrages van Djimon Hounsou, Tilda Swinton, Peter Stormare, Shia LaBeouf, Gavin Rossdale kent gemengde gevoelens bij het publiek, maar is in mijn ogen vanwege de sfeer, de personages, de cast en het verhaal een absolute aanrader.

A CLOCKWORK ORANGE

A Clockwork Orange

A Clockwork Orange is zonder meer één van de strafste films die meester Kubrick naar het publiek bracht. Als een voorloper op Pulp Fiction leverde A Clockwork Orange de ironische rol van Alex aan door acteur Malcolm McDowell, een losgelopen vandaal, dief & verkrachter waarmee je op het einde nog medelijden krijgt als de maatschappij probeert een oplossing te vinden voor ultra-voilence. A Clockwork Orange moet je deze maand ongetwijfeld op Netflix bekijken.


Warning: Undefined array key -1 in /home/public/sites/www.moviepulp.be/wp-content/plugins/gd-rating-system/d4plib/core/d4p.wpdb.php on line 345

Eén reactie op “Deze maand op Netflix België (april 2015)”

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.