Deze maand op Netflix België (november 2015)

Onze aanrader op Netflix België voor November 2015

November is aangekomen, dus tijd voor nieuwe aanraders op Netflix. Deze keer kijken we uit naar de release van A.K.A. Jessica Jones, alsook zijn er een aantal interessante films zoals Star Trek en Side Effects te vinden in de Netflix-bibliotheek. Tot slot is er geen reden meer om televisie in huis te halen, want de volledige seizoenen van Friends zijn nu ook op Netflix België te streamen.

A.K.A. JESSICA JONES

Jessica Jones banner

A.K.A. Jessica Jones is de opvolger op Daredevil en is één van de series die tot de Defenders moet leiden. Actrice Krysten Ritter (Breaking Bad, Confessions of a Shopaholic) neemt de hoofdrol op zich als de immens sterke Jessica Jones en andere namen zijn Mike Colter, David Tennant, Rachael Taylor & Carrie-Anne Moss. Vanaf 20 november op Netflix België, eentje om naar uit te kijken.

STAR TREK

Star Trek banner

Binnenkort is het zover: dan krijgen we de nieuwste Star Wars te zien in de Belgische bioscopen. Men zou reeds vergeten dat regisseur J.J. Abrams ook de franchise Star Trek succesvol heeft herstart. Om de kunsten van de regisseur te waarderen, stel ik voor om deze Star Trek te bekijken. Een absolute aanrader destijds en nog steeds op Netflix België.

Side Effects

Side Effects banner

Deze Side Effects is een vergeten telg van de regisseur achter Ocean’s Eleven, Traffic & Erin Brockovich. Steven Soderbergh vertelt het doordacht verhaal van de gevaarlijke neveneffecten dat geneesmiddelen hebben op de mens en vertelt dit op een Traffic-wijze. Weer een aanrader die perfect streaming materiaal is op Netflix België.

FRIENDS

Friends

De meest succesvolle serie in de Amerikaanse geschiedenis Friends is nu ook volledig te streamen op Netflix. Gooi dus vanaf nu die Belgacom- of Telenet-televisie buiten, want er is geen reden meer om naar VIER & VIJF te kijken. Alle 10 seizoenen met de knotsgekke en hilarische avonturen van Rachel, Ross, Phoebe, Joey, Chandler & Monica (Jennifer Aniston, David Schwimmer, Courteney Cox, Matthew Perry, Matt LeBlanc & Lisa Kudrow) zijn niet meer het monopolie van de Belgische televisiestations. Hoera voor Friends op Netflix België!

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.