Deze maand op Netflix België (juni 2016)

Deze maand op Netflix België (juni 2016)

De maand juni staat volledig in het teken van de sport in Frankrijk met Roland Garros die tot zijn einde komt en EURO 2016 die op 10 juni van start gaat. Zo te zien zal Netflix België de concurrentie niet aangaan. Alhoewel… Er duiken opvallend veel nieuwe animatiefilms in de bibliotheek (Toeval? Lekker handig de kids met Netflix opzadelen, toch?) en de grote films/blockbusters blijven wat uit. We zullen het moeten doen met het schitterende Bloodline en het 4de seizoen van Orange Is the New Black als recente telgen van de Netflix Original-stal. Wees niet gevreesd, er is genoeg content voor iedereen. Hier zijn onze aanraders voor juni 2016 op Netflix België: Orange is the new Black S4, Dracula Untold, The Hunger Games: Catching Fire & Road House.

ORANGE IS THE NEW BLACK S4

Orange is the New Black op Netflix België

Het 4de seizoen van Orange is the New Black gaat vanaf 17 juni van start op Netflix België. Alex en Piper spelen weer de hoofdrol, terwijl de eyecatcher van het 3de seizoen Ruby Rose niet van de partij zal zijn (ze heeft het te druk met actiefilms zoals John Wick: Chapter 2, Resident Evil 6 en xXx: The Return of Xander Cage). Laat het niet varen, want de show is vernieuwd tot maar liefst 7 seizoenen en de originele bedenker Jenji Kohan blijft aan boord.

 

DRACULA UNTOLD

Dracula Untold op Netflix België

Opmerkelijke keuze voor MoviePulp, hoor ik je zeggen? Klopt, Dracula Untold stond niet meteen torenhoog op onze lijst. Maar gezien het uitbouwen van het monsteruniversum van Universal Pictures waarvan deze film een deel is, zijn we wel benieuwd naar de eerste toon die het zet. Bovendien kunnen we acteur Luke Evans onmogelijk slecht noemen. Filmpje om mee te pikken op Netflix België met andere woorden!

 

THE HUNGER GAMES: CATCHING FIRE

the-hunger-games-catching-fire-banner-moviepulp

Oh nee, The Hunger Games. Was deze franchise niet de ontgoocheling van de tienerrage na het teleurstellende 4de deel? Klopt, de films halen op heel wat vlakken het niveau van de boeken niet, maar dit 2de deel van The Hunger Games was het beste deel en moet je zeker een kans geven in het hele plaatje. Kortom, op een avond als er geen voetbal is? Vanaf 27 juni op Netflix België.

 

ROAD HOUSE

Road House op Netflix België

Road House? Is Patrick Swayze niet allang dood en is Kelly Lynch inmiddels geen oude karamel geworden? Haha, you might be right, maar deze film heeft in onze ogen de beste seksscène ooit en daar kunnen de Christopher Nolan’s van deze tijd nog wat van leren. Deze good old 80ies-film van een portier in Amerika zal voor velen een blast of the past zijn die zeker de moeite is om uit de digitale kast te nemen.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter