Dit zijn de Vlaamse stemmen van Scooby!

Dit zijn de Vlaamse stemmen van Scooby!

Wat Trolls Wereldtour is voor de Verenigde Staten is SCOOB! voor België, want SCOOB! is de eerste grote animatiefilm die niet in Belgische bioscopen zal verschijnen en meteen beschikbaar komt op VOD. Of moeten we zeggen Scooby!, want dat is de officiële Vlaamse naam van de nieuwste Scooby-Doo-film die vanaf donderdag te zien zal zijn op iTunes en konsoorten. Scooby! krijgt ook een heel mooie Vlaamse stemmencast met Bert Van Poucke & Sander Gilles die de Vlaamse stemmen van het dynamische duo inpraten, maar ook Sean Dhondt, Eline De Munck & Ianthe Tavernier zijn van de partij voor Scooby!

Dit zijn de Vlaamse stemmen van Scooby!

Bert Van Poucke (Big Foot Family) neemt de hoofdstem op zich als Scooby, maar alle leden van Mystery Incorporated zullen vertolkt worden door Eline De Munck (Hoe Tem je een Draak 3) als Velma, Clara Cleymans (Yummy) als Daphne, Maksim Stojanac (#LikeMe) als Fred & Sander Gillis (Onward) als Shaggy. Andere rollen zijn weggelegd voor Sean Dhondt (Huisdiergeheimen 2, Vaiana) als Blue Falcon, Ivan Pecnik (Pinocchio) als Dick Dastardly, Pommeline Thijs als Dee Dee, Thomas Cordie als Captain Caveman, Govert Deploige (Frozen 2, De Grinch) als Dynomutt, Peter Van Gucht als Muttly en De Buurtpolitie-castleden Andy Peelman & Ianthe Tavernier vertolken Fietsagent Gary & Agente Jaffe.

SCOOB! | Official Teaser Trailer | HD | NL | 2020

In SCOOBY! zien we hoe Scooby en Shaggy elkaar ontmoeten en hoe ze samen met de jonge detectives Fred, Velma en Daphne het beroemde Mystery. Inc. vormen. De groep wordt geconfronteerd met hun grootste en meest uitdagende mysterie ooit: een plot die het monster Cerberus op de wereld wil loslaten. Terwijl ze op onderzoek trekken ontdekt de bende dat Scooby een geheime erfenis met zich meedraagt en een groots lot hem te wachten staat…

SCOOB! | Official Trailer | HD | NL | 2020

SCOOBY! is vanaf donderdag 6 augustus 2020 beschikbaar op Premium EST en Premium VOD via iTunes, Microsoft, Rakuten & Google.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.