Kinepolis On Tour klein lichtpunt voor de filmindustrie

Dat bioscopen het momenteel moeilijk hebben, is duidelijk aan de magere bezoekerscijfers, het mondmaskerplicht en het beperkt aanbod aan nieuwe films, maar er is toch een lichtpuntje te bespeuren met het concept Kinepolis On Tour dat inmiddels 7.800 auto’s (of moeten we zeggen bubbles) heeft ontvangen op zijn locaties.

Kinepolis gaat deze zomer On Tour voor een buitengewone drive-in filmbeleving overdag

Kinepolis On Tour, het gloednieuwe concept van Kinepolis waarmee je met de auto naar een bioscoopfilm kan kijken, bleek afgelopen maand een groot succes. In juli van 2020 ontving Kinepolis 7.800 wagens, verspreid over de drive-in locaties in achtereenvolgens Maldegem, Bilzen, Brussel, Durbuy & Brugge. Deze maand zijn filmliefhebbers ook welkom op andere locaties zoals in Machelen, Luik en Harelbeke voor een buitengewone drive-in filmervaring.

Kinepolis On Tour zette dus zo’n 200.000 euro om verspreid over 65 voorstellingen, waarvan 90% van deze bezoekers nadien ook aangaf nog deze zomer te willen terugkomen voor een voorstelling. De beleving is dan ook volledig aangepast aan de meest recente Corona-maatregelen en in lijn met wat bezoekers verwachten: Je komt aan met je eigen wagen en verlaat die enkel voor een toiletbezoek. Een mondmasker is enkel verplicht wanneer je in contact komt met het personeel ter plaatse of bij elke verplaatsing buiten de wagen. Ook worden er per voorstelling nog maar 100 wagens toegelaten.

Op kinepolis.be/ontour vind je alle info wat betreft de locaties, programmatie en online voorverkoop. Steun de cinema en kruip deze zomer in je wagen!

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.