Imperial Dreams op Netflix België recensie

Imperial Dreams posterImperial Dreams * 1/2

Regie: Malik Vitthal (Watts and Volts)

Met John Boyega, Glenn Plummer, Rotimi, De’aundre Bonds, Keke Palmer, Nora Zehetner, Jernard Burks, Anika Noni Rose, Kellita Smith,…

Speeltijd: 87′

Ga kijken als je hield van Moonlight.

Het verhaal: Bambi komt uit de gevangenis en maakt de beslissing om zijn leven drastisch te veranderen. Hij wil schrijven en voor zijn zoontje zorgen, maar zijn omgeving en de maatschappij denken daar anders over.

John Boyega in Imperial Dreams

Ons verdict: John Boyega werd naar sterrendom getorpedeerd door zijn bijdrage in Star Wars VII: The Force Awakens. Een solofilm mocht dus niet uitblijven voor dit nieuw beloftevol talent. Met Imperial Dreams probeert Netflix de status van de jonge Britse Boyega naar een hoger niveau te brengen, maar slaat daar niet volledig in. Laat me het anders zeggen, John Boyega levert een meer dan degelijke prestatie af en de chemie met de broertjes Ethan & Justin Coach zit goed, maar het verloop van het verhaal is inhoudsloos en nihilistisch. Een goedkope versie van Moonlight, hoewel we deze ook niet bepaald een hoogvlieger vonden. Een dikke vette dislike duim voor regisseur Malik Vitthal.

Kortom, it’s hard in the hood, maar dat weten we inmiddels al wel. Imperial Dreams herinnert je er nogmaals aan.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter