American Gods Blu-Ray recensie

American Gods Blu-Ray coverAmerican Gods **** 1/2

Bedenker: Bryan Fuller & Michael Green (Logan, Hannibal)

Met Ricky Whittle, Ian McShane, Emily Browning, Peter Stormare, Gillian Anderson, Bruce Langley, Crispin Glover, Yetide Badaki, Orlando Jones, Kristin Chenoweth,…

Speeltijd: 8 afleveringen / 1 uur per aflevering

Ga kijken als je hield van Taboo, 300 & Sin City.

Het verhaal: Shadow Moon’s leven valt in duigen nadat hij uit de gevangenis terugkeert en merkt dat zijn vrouw overlijdt in een auto-ongeluk met de lul van zijn beste vriend in haar mond.

American Gods op Amazon Prime Video België

Ons verdict: In België is Amazon Prime Video vanwege zijn taalproblemen nog geen waardige concurrent tegenover Netflix, maar deze American Gods door Paramount Pictures’ Starz zorgde er wel voor dat de inschrijvingen geboost werden in België. Inmiddels is de spraakmakende hitserie die in onze top 5 van het seriejaar 2017 pronkt te verkrijgen op DVD & Blu-Ray en dat is goed nieuws. Waarom? Comics & film noir gaan hand in hand als je denkt aan voorbeelden zoals Sin City, Watchmen, 300, Marvel’s Jessica Jones & Christopher Nolan’s The Dark Knight-films. Visueel is American Gods met zijn gore kleurvolle stijl verbluffend en het mysterieus gebalanceerd tempo met de je m’en fous verhaallijn smaakt naar meer. Maar te zwijgen over acteerprestaties van Ian McShane, Peter Stormare & Ricky Whittle die van hoog niveau zijn.

Kortom, vergeet Amazon Prime Video even en haal deze legendarische televisieserie American Gods nu in huis.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter