De Lego Ninjago Film recensie

De Lego Ninjago Film posterLego Ninjago Film **

Regie: Charlie Bean, Paul Fisher & Bob Logan

Met de stemmen van Jackie Chan, Dave Franco, Justin Theroux / Vlaamse stemmen van Jakob Beks, Mathias Coppens, Rikkert Van Dijck

Speeltijd: 101′

Ga kijken als je hield van Power Rangers en andere Lego-films en -series.

Het verhaal: De jonge Lloyd probeert samen met zijn vrienden Ninjago City te verdedigen van de slechte Garmadon, maar waarom komt Garmadon steeds terug?

De Lego Ninjago filmfiguren

Ons verdict: Ik heb persoonlijk nooit het nut begrepen van de Lego-films, maar zolang het de kleintjes plezier brengt en jongeren aanzet om met Lego te spelen in plaats van de hele dag achter de tablet te zitten than so be it. Maar kom op, jongens, het niveau kan toch beter? De animatie van De Lego Ninjago Film is meer dan OK, maar het niveau van de humor is zo laag dat het de kinderen zelfs niet deed lachen. Zeker in het Vlaams wat toch wel merkwaardig is, gezien ik mij nog de dagen herinner van Chicken Run en moest rollen van het lachen met de bijdragen van de Vlaamse stemmencast. We zijn blij dat Jakob Beks zijn unieke stemkleur ons toch af en toe wakker schudde, want het verhaal deed ons iets teveel aan het slechte Power Rangers denken.

Kortom, mocht je kind vragen om de Lego Ninjago Film te bekijken, zeg dat de serie op Netflix een pak beter is en stuur ze naar Verschrikkelijke Ikke 3.

 

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter