17 Again review

17 again poster (Zac Efron)17 Again ***

Regie: Burr Steers

Met Zac Efron, Matthew Perry, Leslie Mann, Sterling Knight, Michelle Trachtenberg, …

Speeltijd: 102′

Ga kijken als je hield van 13 Going on 30.

Het verhaal: Mike O’Donnell was een getalenteerde basketballer die voor de liefde en zijn toekomstig gezin koos. Een tiental jaren later staat hij op het punt te scheiden met zijn vrouw, terwijl zijn 2 kinderen geen oor naar zijn gezaag hebben en een promotie op zijn werk hem voorbij schiet. Terwijl hij wenst om terug 17 te worden, komt hij een eigenaardige man tegen die op het punt staat zelfmoord te plegen. Hij ‘valt’ hem per ongeluk achter na en wordt terug de jonge Mike van vroeger.

Ons verdict: Een aantal jaar na 13 Going on 30 wagen scenaristen zich wederom aan humor waarbij generaties in botsing met elkaar komen. In plaats van Jennifer Garner is het deze keer aan Friends acteur Matthew Perry om wat geld op te strijken. Veel zie je hem niet, want hij wordt bijna de hele tijd door Zac Efron vertolkt (tieners zeggen nu allemaal spontaan *uhmm*). Nee, wat kan ik zeggen? 17 Again is een doordeweekse film, waar je niet veel verwachtingen bij moeten hebben. Just sit back, relax and enjoy! Humor is niet van topniveau, maar het valt best te pruimen.

Kortom, 17 Again is een leuke film waar je thuis met de vriendin ten volle van zal kunnen genieten. Bekijk onderaan nog een keer de trailer:

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.