In productie: Déjà-Vu met Natali Broods op Streamz België

In productie Deja Vu met Natali Broods voor Streamz

De aangekondigde titels van Streamz komt stilletjes aan tot zijn einde, maar dat betekent niet dat de Vlaamse streamingdienst stil blijft zitten. Zo kondigen ze aan dat de opnames van nieuwe Streamz Original Déjà-Vu net zijn afgerond voor de nieuwe corona-maatregelen van start gaan in België. Vandaag ging de laatste opnamedag van de Streamz Original Déjà-Vu van start in Westmalle, Antwerpen. Hierin speelt Natali Broods (Facades, Over Water, Tabula Rasa) een gebroken moeder die op zoek gaat naar antwoorden rond de dood van haar dochter. De serie is een adaptatie van de Canadese reeks ‘Plan B’ en de Belgische versie wordt geregisseerd door Raf Reyntjens (Paradise Trips) en met Dries Delputte (Tabula Rasa, Albatros) achter de camera. De hoofdrol van Florence wordt dus vertolkt door Natali Broods, maar zij wordt bijgestaan door een schitterende ensemblecast met o.a. Koen De Graeve (Terug naar Morgen, Broer), Xenia Borremans (De Vijver) &  (Wtfock). Ook Boris Van Severen, Janne Desmet, Clara Cleymans (Yummy, De Ridder) & Barbara Sarafian (All of Us, De Dag) zijn te zien in de reeks.

Regisseur Raf Reyntjens & cameraman Dries Delputte:

“It’s a wrap!”

Net voor de verstrenging van de coronamaatregelen, die vanavond worden verwacht, is vandaag de laatste scènes van de Vlaamse serie Déjà-Vu ingeblikt. De opnames zijn gestart in juli 2020, de serie werd dus volledig opgenomen onder de zware corona-richtlijnen van de productiesector. Déjà-Vu is tijdig afgewerkt zodat Streamz-kijkers volgend voorjaar nog kunnen genieten van de aangrijpende dramaserie.

Producent Mariano Vanhoof praat openlijk over de woelige opnameperiode:

“Het was een privilege dat we überhaupt in deze onzekere tijden konden opnemen. Corona is een sluipschutter die elk moment kan toeslaan. Elke dag is het letterlijk overleven en hopen dat je niet getroffen wordt. Maar dankzij het doorzettingsvermogen van cast en crew en steun van SBS en Streamz hebben we drie maanden lang elkaars schouder gebruikt om vechtend de eindmeet te halen. We hebben gelukkig onze set coronavrij kunnen houden, nu de rest van de wereld nog.”

CEO van Streamz Peter Vindevogel voegt daaraan toe:

“Het is enorm indrukwekkend dat de ploeg van Déjà-Vu dit heeft kunnen realiseren onder zo’n uitdagende omstandigheden. We zijn erg blij dat deze nieuwe Streamz Original zal gelanceerd kunnen worden op het platform. De audiovisuele sector is nu extra kwetsbaar in tijden van corona. Maar zoals deze productie heeft aangetoond, zijn makers ook erg creatief in deze nieuwe werkelijkheid.”

SYNOPSIS: In Déjà-Vu volgen we Florence Fierens, een drukbezette carrièrevrouw & radiohost. Met haar eigen ochtendshow op de radio bereikt ze een nationaal publiek en zet ze zich in voor vrouwenrechten en tegen huiselijk geweld. Haar ogenschijnlijk zorgeloze leventje komt echter helemaal op zijn kop te staan, wanneer haar 15-jarige dochter Louise onverwacht uit het leven stapt. Op van verdriet gaat Florence op zoek naar antwoorden, samen met haar ex-man en zoon. Steeds meer blijkt dat Florences leven toch niet zo perfect verliep dan ze zichzelf voorhield. Het is pas wanneer ze plots opnieuw oog in oog staat met haar levende dochter, exact één maand voor haar zelfmoord, dat Florence beseft dat ze toch een tweede kans krijgt om haar verleden te herbeleven. Kan Florence achterhalen waar ze als moeder ook de fout in ging – en belangrijker nog: kan ze de zelfmoord van haar dochter voorkomen?

‘Déjà-vu wordt volgend jaar in het voorjaar verwacht op Streamz en later op VIER.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.