De nieuwe Jumanji Blu-Ray recensie

Jumanji Welcome to the Jungle recensieJumanji: Welcome to the Jungle ***

Regie: Jake Kasdan (Bad Teacher, Sex Tape)

Met Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black, Karen Gillan, Bobby Cannavale, Rhys Darby, Nick Jonas, Alex Wolff, Madison Iseman, Morgan Turner, Missi Pyle,…

Speeltijd: 119′

Ga kijken als je hield van Pixels & de originele Jumanji.

Het verhaal: 4 tieners ontdekken een oude mysterieuze game console die ze in het rijk van Jumanji teleporteert als personages uit het spel.

De cast van Jumanji: Welcome to the Jungle

Ons verdict: Wat een verrassing, deze Jumanji-reboot. Internationaal deed hij het zo goed dat het de meest winstgevende film voor Sony werd aller tijde en aan de Belgische box office vecht het momenteel met Fifty Shades Freed voor de eerste plek in de jaaromzet van 2018. Grappig dat Sony Pictures hem een maand na release programmeerde in België, maar dat is naast het punt. Het Dwayne Johnson-effect lijkt zich internationaal ook verder te zetten voor België, maar Jumanji: Welcome to the Jungle is meer dan een film die gedreven wordt door de stoere Hollywood-ster. De humor van de 4 hoofdfiguren gespeeld door Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black & Karen Gillan zit goed en dat schijnt uit op de film in het algemeen. Bovendien moeten we zeggen dat de bedenkers met regisseur Jake Kasdan aan kop een goede invalshoek vonden om Jumanji nieuw leven in te blazen. Samen met de solide special effects maakt dit Jumanji: Welcome to the Jungle tot een geslaagde blockbuster zonder meer.

Kortom, Jumanji: Welcome to the Jungle is een aardige film wiens kwaliteit op de grens ligt tussen VOD- of Blu-Ray materiaal. Dat laten we aan jullie persoonlijk over hoe je de filmcollectie wil opbouwen. We zijn alleszins benieuwd of de opvolger Jumanji: Jungle Cruise de trend kan voortzetten en wat meer franchise kan toevoegen aan Jumanji.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.