Binnenkort op TV: The Team II

Binnenkort op TV: The Team II met Lynn van Royen

The Team I was een schot in de roos op het vlak van internationale belangstelling voor Antwerpen en Vlaamse cast Koen De Bouw, Veerle Baetens, Hilde Van Mieghem & Filip Peeters stelden niet teleur tegenover namen zoals Lars Mikkelsen & Jasmin Gerat. De trend van Europese crimi wordt nu verder gezet met The Team 2 die van de zomer op Telenet Play More zal verschijnen en in het voorjaar van 2019 op VTM te zien zal zijn met niemand minder dan Lynn Van Royen in de hoofdrol. Met ijzersterke prestaties in Beau Sejour, Tabula Rasa & recentelijk De Dag heeft zij in een mum van tijd een indrukwekkende carrière opgebouwd. Andere castleden zijn Jürgen Vogel (Tatort), Marie Bach Hansen (The Legacy, Borgen), Joren Seldeslachts (Beau Séjour, Tabula Rasa), Steve Geerts (Cordon) & Lucas Van den Eynde (Frits & Freddy, In de Gloria). In The Team II wordt een moord op 7 Europese burgers in een pension in de Deense moerasgebieden onderzocht door een Europees team van onderzoekers uit Denemarken, Duitsland & België. Wat eerst lijkt op een terreurdaad leidt de inspecteurs al snel naar de internationale kunsthandel.

Bekijk onderaan de eerste foto’s van de castleden met o.m. Lynn Van Royen (De Dag, Beau Séjour, Tabula Rasa), Joren Seldeslachts (Beau Séjour, Tabula Rasa), Soufiane Chilah (Home, Black, Dode Hoek), Tom Vermeir (Belgica), Steve Geerts (Cordon), Lucas Van den Eynde (Frits & Freddy, In de Gloria), Dikra El Bacha, Abdel Malik Farhouni, Jürgen Vogel (Tatort), Marie Bach Hansen (The Legacy, Borgen) & Sarah Perles (Sofia, Burnout).

Vanaf 23 juli 2018 zal The Team 2 te zien zijn op Telenet Play More & DVD-lancering is gepland voor 24 augustus 2018. Regisseur van The Team I Kasper Gaardsøe is opnieuw van de partij.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.