Big Sky recensie op Disney Plus Star [eerste indruk]

Big Sky recensie op Disney Plus StarThe Big Sky *

Bedenker: David E. Kelley  (Big Little Liesthe UndoingSharp Objects)

Met Katheryn Winnick, Ryan Philippe, Kylie Bunbury, John Carroll Lynch, Brian Geraghty,…

Speeltijd: 9 afleveringen / 45 minuten per aflevering

Ga kijken als je hield van Little Fires Everywhere.

Het verhaal: Privédetectives Cassie Dewell en Cody Hoyt bundelen hun krachten met zijn vervreemde vrouw en ex-agent Jenny Hoyt om te zoeken naar 2 zussen die zijn ontvoerd door een vrachtwagenchauffeur op een afgelegen snelweg in Montana. Maar als ze ontdekken dat dit niet de enige meisjes zijn die in het gebied zijn verdwenen, moeten ze tegen de klok racen om de vrouwen te vinden voordat het te laat is.

Big Sky recensie op Disney Plus Star

Ons verdict: Je zou denken dat als je The Walt Disney Company bent met een succesvolle streamingdienst zoals Disney Plus en een nieuw onderdeel van jouw streamingdienst zou lanceren, dat je dan toch uitpakt met een deftige aantal (nieuwe) series. Love Victor was aanvaardbaar, maar niet noemenswaardig. The Big Sky mag dan misschien uitpakken met een deftige naam, want David E. Kelley is met Big Little Lies & The Undoing geen onbekende meer in het streaminglandschap. Maar met The Big Sky slaat de bedenker de bal mis.

Katheryn Winnick, Ryan Philippe & Kylie Bunbury in Big Sky recensie op Disney Plus Star

The Big Sky laat zich vangen aan een typische editing voor een Amerikaanse televisie waardoor wij MoviePulp-redactieleden al meteen de wubbes kregen toen we de ABC Studios-serie opstartte. Als bovendien de castleden in het niks verdwijnen en de dialogen noch muur, noch wal raken, dan weet je wel hoe laat het is: Dit is de slechtste tv-productie van David E. Kelley tot op heden. Geen enkele plottwist kan dit zooitje redden van de ondergang.

Kortom, The Big Sky is een zware ontgoocheling voor een naam zoals David E. Kelley. Op hetzelfde niveau als een Little Fires Everywhere. Afvoeren die handel!