Starzplay-series zoals The Stand krijgen onderdak bij TV Vlaanderen

Starzplay-series zoals The Stand krijgen onderdak bij TV Vlaanderen

MoviePulpers, TV Vlaanderen was wat afwezig met zijn reis in het streaminglandschap, maar dat is verleden tijd. De Vlaamse satelliet-speler breidt zijn aanbod nl. uit met STARZPLAY Originals. Samen met de Canal+ series & STARZPLAY vormt TV Vlaanderen een rijke toevoeging op de gevestigde markt met voornamelijk Europese kwaliteitsseries & -films, zoals The Spanish Princess, Emmy®-genomineerde serie Normal People, de voor Golden-Globe® genomineerde komedie Ramy van komiek Ramy Youssef, komische dramaserie The Great met in de hoofdrol Elle Fanning & Nicholas Hoult, en The Act, de anthologiereeks met Academy Award®-winnaars Patricia Arquette & Joey King. Verder is er ook nog Gangs of London, Power, The Stand & We Are Who We Are.

“De lancering van Canal+ Series was al een eerste stap voor ons om TV VLAANDEREN op de kaart te zetten als content provider. Er is op dit moment een onstilbare honger naar interessante series en films. We zijn dan ook verheugd om Canal+ Series uit te breiden met series en films van STARZPLAY. Hiermee willen we de meest complete tv-ervaring bieden, en dat voor de allerlaagste prijs in Vlaanderen. Met ons onderscheidende aanbod denken we een rijke toevoeging te zijn op de gevestigde markt”, aldus Christiaan Puper, country manager bij TV Vlaanderen.

Dankzij de uitbreiding met de films en series van STARZPLAY wordt het huidige aanbod van TV Vlaanderen verder aangevuld en bevat zo meer dan 1.000 uren geweldige series en films. Abonnees hoeven hiervoor geen extra pakket af te sluiten, maar krijgen dit standaard bij hun huidige abonnement. Zij kunnen dus vanaf nu beginnen met bingewatchen. Door enkel kwaliteitsseries en -films te selecteren, wil TV Vlaanderen zich onderscheiden van de grote streaming spelers.

Meer info over het TV Vlaanderen vind je hier.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter