The Flight Attendant recensie HBO recensie op Streamz

The Flight Attendant recensie HBO recensie op StreamzThe Flight Attendant *** 1/2

Bedenker: Steve Yockey (Supernatural, Scream TV-series)

Met Kaley Cuoco, Michiel Huisman, Rosie Perez, Zosia Mamet, Michelle Gomez, Colin Woodell, T.R. Knight, Merle Dandridge, Nolan Gerard Funk, Griffin Matthews,…

Speeltijd: 8 afleveringen / 50 minuten per aflevering

Ga kijken als je hield van You S2, The Undoing & PanAm.

Het verhaal: Stewardess Cassandra Bowden wordt in Bangkok op een ochtend wakker in het verkeerde hotel, in het verkeerde bed, met een lijk naast haar en geen idee wat er gebeurd is.

Comedy Thank You GIF by HBO Max - Find & Share on GIPHY

Ons verdict: De hele internationale HBO Max-situatie heeft ervoor gezorgd dat er een groot vraagteken was rond wat er ging gebeuren met de samenwerking tussen Warner Media’s HBO & Streamz van Telenet & DPG Media België. Maar dat is verleden tijd nu het duidelijk is met de komst van nieuwe HBO Max-titels en The Flight Attendant is één van de eerste series die het nieuwe internationale aanbod van Streamz in de verf mag zetten.

Kaley Cuoco in Flight Attendant HBO recensie op Streamz

Big Bang-actrice Kaley Cuoco krijgt een nieuwe kans van producent Greg Berlanti om te schijnen in een nieuwe televisieshow voor het nieuwe HBO Max en zij neemt haar kans opnieuw met volle teugen. Flight Attendant voelt in veel opzichten aan als het nieuwe The Undoing door het genre & de cinematografie en Cuoco evenaart zich aan Nicole Kidman wat toch wel wat wil zeggen. De makers nemen eveneens You als voorbeeld door de protagonist aan het woord te laten met de geest van het slachtoffer, maar ook de manier waarop er geëdit wordt, is zeer gelijkaardig aan de Netflix Original. Dit alles maakt The Flight Attendant misschien niet origineel, maar in combinatie met elkaar is het wel geslaagd en binget het vlot. Tot slot nog even vermelden dat de vele plottwists in The Flight Attendant af en toe wat ver gaan, maar goed, er zit wel een lijn in.

Kortom, The Flight Attendant is ideaal kijkvoer voor diegenen die niet kunnen wachten op het 3de seizoen van You of The Undoing graag meepikte naast Vlaamse content. Op maat van de doorsnee Vlaming dus. Vanaf vandaag op Streamz, home of HBO Max.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter