WEDSTRIJD Win bioscooptickets voor de nieuwe Vlaamse Film Cool Abdoul

WEDSTRIJD: Win bioscooptickets voor de nieuwe Vlaamse Film Cool Abdoul

Het heeft zolang moeten wachten als het moment waarop de bioscopen terug mochten openen, maar we are back, baby! met onze eerste wedstrijd om bioscooptickets weg te geven sinds de coronacrisis. Deze keer geven we digitale bioscooptickets weg van de nieuwe Vlaamse film Cool Abdoul voor 5 gelukkigen. Waag jij jouw kans? Bekijk onderaan hoe je kans kan maken op tickets voor Cool Abdoul!

SYNOPSIS: Ismail Abdoul, een getalenteerde jonge bokser, haalt de top en vindt de liefde bij Sylvie. Maar hij klimt ook op als portier en controleert samen met zijn mannen steeds meer deuren, inclusief de drugshandel erachter. Hij wordt de nieuwe sensatie, een levende legende in en buiten de ring. Verblind door zijn succes raakt hij geleidelijk aan verstrikt in een web van zijn eigen leugens en gewelddadige acties. De steeds groter wordende druk van de politie slaat een kloof tussen hem en iedereen om wie hij geeft, ook Sylvie. Hij zal het ultieme gevecht moeten aangaan: dat met zichzelf.

CAST: Nabil Mallat, Annemone Valcke, Johan Heldenbergh, Steef Cuijpers, Isaka Sawadogo, Dimitri Thivaios

WEDSTRIJD:

Word lid van de MoviePulp.be-community en beantwoord onderstaande vragen:

  • In welke internationale serie speelde Nabil Mallat onlangs (tip)?
  • Met welke internationale film maakte Johan Heldenbergh bijna kans op een oscar (tip)?
  • Onze recensie van Cool Abdoul wordt verwacht in de week van de release. Hoeveel sterren (1, 1.5, 2, 2.5, 3, 3.5, 4, 4.5, 5) schat je dat we deze film zullen geven (tip)?

Veel succes namens de hele MoviePulp.be-redactie!

Deelname aan deze wedstrijd impliceert dat je het wedstrijdreglement van MoviePulp.be aanvaardt en de regels omtrent dataverwerking volgens GDPR. Meer info vind je hier: https://www.moviepulp.be/wedstrijdreglement.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter