De zijn de Vlaamse stemmen van Rons Gone Wrong

Dit zijn de Vlaamse stemmen van Ron’s Gone Wrong

Goed nieuws, MoviePulpers, de Vlaamse stemmen van het nieuwe Ron’s Gone Wrong zijn bekend. Televisiepresentator Steven Van Herreweghe & Radio-presentator Maarten Vancoillie zijn de grootste namen met Remi De Smet uit BenX die de hoofdstem op zich neemt.

In de film ontmoeten we Barney (vertolkt door Remi De Smet), een ietwat schuwe jongen uit de lagere school die het moeilijk heeft om vrienden te maken. Wanneer hij van zijn vader (Steven Van Herreweghe) zijn felbegeerde B-Bot (met de stem van Maarten Vancoillie) cadeau krijgt, kan zijn geluk niet op, want op de verpakking staat te lezen dat B-Bots beste vrienden zijn. Al gauw ontdekt Barney dat zijn B-Bot Ron niet als alle andere B-Bots is, met een hele hoop hilarische programmeerfoutjes die hen op een avontuurlijke zoektocht doen belanden naar de aard van ware vriendschap.

Ron's Gone Wrong | Vlaamse Trailer | HD | NL | 2021

We horen in de film ook de stemmen van Sam De Bruyn als Andrew, Isabelle Van Hecke als Donka, Joffrey Anane als Marc, Andres Vercoutere als Rich & Melanie Mertens Polak als Savannah. De regie is onder leiding van Karina Mertens, met vertaling door Griet De Wolf.

Reacties van De Vlaamse stemmencast van Ron’s Gone Wrong:

Remi De Smet: “Een film als Ron’s Gone Wrong inspreken is denk ik voor elke stemacteur een grote eer. Als kind liet ik me al helemaal meevoeren in die prachtige werelden die in zo’n films gecreëerd worden. Nu mag ik zelf deel uitmaken van die fantasierijke wereld en daar kan ik alleen maar volop van genieten. De rol van Barney was een uitdagende en mooie rol om in te spreken. Ik hoop dat het publiek even hard geniet van deze prachtige film als ik deed in de studio.”

Steven Van Herreweghe: “Eindelijk mag ik een vader spelen die nog onhandiger is dan ikzelf.”

Maarten Vancoillie: “Ik heb enorm genoten van de opnames voor deze film. Je speelt niet elke dag een robot. Het is een grote eer om tussen al die uitstekende acteurs te staan, en wat mij betreft voor herhaling vatbaar. En nu blijven hopen dat ik ooit een robotje zoals Ron thuis kan laten rondlopen!”

Sam De Bruyn: “Bestaat er iets leukers dan de slechterik spelen? Ik denk het niet! Dat het dan ook nog eens een kwaadaardig ondernemende CEO blijkt te zijn, past helemaal bij mijn eigen nieuwe professionele leven. Maar ik heb van het personage vooral geleerd hoe je business best níet aanpakt.”

Isabelle Van Hecke: “Je zou het op het eerste zicht niet zeggen, maar Donka is de oma die je zelf zou willen.”

Joffrey Anane: “Marc is zich zeer bewust van de tijdsgeest waarin we leven. Het fysieke en digitale contact in vloeien steeds meer in mekaar en hij zoekt hierin een goeie balans voor de nieuwe generatie.”

Andres Vercoutere: “Rich is iemand voor niets terugdeinst om in de kijker gezet te worden. Soms gaat hij iets té ver, maar dat brengt hem bij nieuwe avonturen en misschien zelfs nieuwe vriendschappen.”

Melanie Mertens Polak: “Savannah is een echte ‘it girl’ die heel veel waarde hecht aan online vriendschappen, maar waardeert ze daarmee echte vriendschap genoeg?”

In de film horen we tot slot nog de stemmen van Aaron De Veene, Cathy Petit, Dimitri Verhoeven, Ditte Jaspers, Eva Mertens, Gerben Tuerlinckx, Gerdy Swennen, Jasper Publie, Jo Leyers, Johan De Paepe, Jolijn Antonissen, Karina Mertens, Ken Verdoodt, Lander Severins, Lotte Villays, Maja Van Honsté, Marie Wuyts, Pieter Jan De Paepe, Tommie Van Dooren, Xavier Sol, Mauricio Pérez Castillo & Marco Antonio Gtz.

SYNOPSIS: Ron’s Gone Wrong vertelt het verhaal van Barney, een jongen uit de lagere school en zijn nieuwe wandelende, pratende en digitaal geconnecteerde toestel Ron in het decor van het sociale mediatijdperk. Barney, die niet al te makkelijk vriendjes maakt, hoopt dan ook dat de tekst op de doos ‘beste vriend – zo uit de doos’ waarheid zal worden. De vele hilarische foutjes in zijn nieuwe ‘beste vriend’ doen hen in een heus avontuur belanden waarin jongen en robot de prachtige chaos van ware vriendschap ontdekken.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.