WEDSTRIJD: Win bioscooptickets van Orphan First Kill of een DVD van de originele Orphan

Orphan First Kill poster

MoviePulpers, voor Franse regisseur Jaume Collet-Serra aan de bak kwam met blockbusters zoals Black Adam, Jungle Cruise & The Shallows had hij een voorgeschiedenis en die was er met o.m. heel wat Liam Neeson-vehikels zoals Non-Stop, The Commuter & Run All Night, maar ook de horrorfilm Orphan met de griezelige Esther. De culthit komt nu met een vervolg in bioscopen vanaf 17 augustus 2022 en we geven dankzij onze vrienden van BelgaFilms 5 duotickets voor Orphan First Kill & 5 DVDs van de originele Orphan weg. Benieuwd hoe je kan winnen? Word lid van de MoviePulp.be-community & check out the details below!!!

Sorry, je moet ingelogd zijn om deze content te lezen. Wordt een deel van de MoviePulp.be-community en krijg toegang tot exclusieve wedstrijden, Rated R content en meer!

Registreer gratis hier... Indien niet mogelijk, stuur een e-mail naar onze redactie voor hulp & support!

Een deel van de MoviePulp.be-community worden impliceert dat je het wedstrijdreglement van MoviePulp.be aanvaardt en de regels omtrent dataverwerking volgens GDPR. Meer info vind je hier: https://www.moviepulp.be/wedstrijdreglement.

Benieuwd wat we doen met jouw data? Meer informatie vind je hier:
https://www.moviepulp.be/profiel