Dit zijn de Vlaamse stemmen voor Lyle Lyle Crocodile

Dit zijn de Vlaamse stemmen voor Lyle Lyle Crocodile

Voor de liefhebbers van Clifford de Grote Rode Hond is er vanaf volgende week Lyle Lyle Crocodile waarin Francisco Schuster van #LikeMe de loodzware uitdaging op zich gaat nemen om het zangtalent over te nemen van Sam Mendes. Hopelijk schreeuwt hij zo aangenaam als Camille als de Vlaamse versie van Lyle the Crocodile van de hand van Bernard Waber. Verder namen zijn Nora Dari vanuit De Verraders & Mathijs Scheepers uit o.m. De Collega’s 2.0.

Francisco Schuster, Nora Dari, Door Van Boeckel, Leon Josse Rooms, Cathy Petit, Mathijs Scheepers, Chantal & Steve Kashala vormen de hele Vlaamse stemmenvast van Lyle Lyle Crocodile.

SYNOPSIS: Wanneer de familie Primm naar New York City verhuist, worstelt hun jonge zoon Josh met zich aan te passen aan zijn nieuwe school. Alles verandert wanneer hij Lyle ontdekt – een zingende krokodil die van baden, kaviaar en goede muziek houdt en op de zolder van zijn nieuwe huis woont. De twee kamergenoten worden dikke vrienden, maar wanneer Lyle’s bestaan wordt bedreigd door de kwaadaardige buurman Mr. Grumps, moeten de Primm’s samenwerken met Lyle’s charismatische huisbaas, Hector P. Valenti, om de wereld te tonen dat een familie op de meest onverwachte manieren tot stand kan komen en dat een enorme, zingende krokodil met een nog grotere persoonlijkheid geen probleem is.

Lyle, Lyle Crocodile is vanaf 26 oktober 2022 in Belgische bioscopen.


Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter