Oppenheimer is vanaf 22 november 2023 te zien op VOD DVD & Blu-Ray in Belgie?

Oppenheimer is vanaf 22 november 2023 te zien op VOD, DVD & Blu-Ray in België

MoviePulpers, we mogen weer in onze handen wrijven. Oppenheimer, de niet te missen film over de man en het moment waarop de wereld voorgoed veranderde komt naar ons thuis. Het meesterwerk door regisseur Christopher Nolan, dat tot op vandaag wereldwijd succes blijft oogsten, zal je nog op tijd voor de feestdagen in huis kunnen halen op 4K Ultra HD, Blu-ray™ & Digital download op 22 november 2023 dankzij Universal Pictures Home Entertainment.

 • Oppenheimer is vanaf 22 november 2023 thuis digitaal te bekijken op Apple TV, Google TV, Microsoft, Rakuten TV, Prime Video & Telenet.
 • Oppenheimer is vanaf 22 november 2023 verkrijgbaar op DVD, Blu-ray™ en 4K Ultra HD.

Maak kennis met het ongeëvenaarde filmproces van OPPENHEIMER en een brede verzameling aan bonusmateriaal zoals het wereldwijde debuut van The Story of Our Time: The Making of Oppenheimer. In dit meer dan 70 minutenlange stuk word je ondergedompeld in exclusieve beelden achter de schermen. In diepgaande interviews met Nolan en zijn creatieve team kom je alles te weten over het proces, de acteerprestaties, de effecten, de muziek en het creatieve team die deze buitengewone film vorm gaven. Bijkomend materiaal bevat onder meer de documentaire van NBC News Companion, To End All War: Oppenheimer and the Atomic Bomb en Trinity Anniversary Panel Discussion met een panel gemodereerd door Chuck Todd, een journalist die een Emmy won, met Christopher Nolan, Nobelprijswinnaar dr. Kip Throne, wereldberoemde natuurkundige dr. Carlo Rovelli, directeur van het Los Alamos National Laboratory dr. Thom Mason en Kai Bird. Deze laatste is co-auteur van American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer, het boek dat een Pulitzer-prijs won en waarop de film gebaseerd is. Zie met eigen ogen hoe de cinematografische visie van Nolan tot leven komt op 4K Ultra HD met riante beelden die vier keer scherper zijn dan HD, de kleurenhelderheid van High Dynamic range (HDR) en meerkanaals audio waarin je helemaal wordt ondergedompeld. Bovendien werden de 4K Ultra HD en Blu-Ray-disks op unieke wijze ontworpen zodat ze een mix van 2.20 en 1.78 breedte/hoogteverhoudingen bevatten die de kijkers de kans geven om ook de verandering in beeldweergave van exclusieve bioscoopvoorstellingen te ervaren. Kortom: het is kwalitatief hoogstaand thuis te kijken.

De volledige cast van OPPENHEIMER, een ongeëvenaarde film, bestaat uit sterren, waaronder Cillian Murphy, Emily Blunt, Oscarwinnaar Matt Damon, Oscar-genomineerde Robert Downey jr., Oscar-genomineerde Florence Pugh, Josh Hartnett, en Oscar-winnaars Casey Affleck, Rami Malek & Kenneth Branagh. De film werd geproduceerd door Emma Thomas, Charles Roven en Christopher Nolan. De films van Nolan, inclusief OppenheimerTenetDunkirkInterstellarInception en The Dark Knight-trilogie brachten wereldwijd meer dan $ 6 miljard in het laatje. Ze wonnen 11 Oscars® en sleepten 36 nominaties in de wacht, waaronder twee nominaties in de categorie Beste film. Het creatieve productieteam van Nolan bestaat uit Director of Photography Hoyte van Hoytema, Production Designer Ruth De Jong, Editor Jennifer Lame, Costume Designer Ellen Mirojnick, Visual Effects Supervisor Andrew Jackson & Special Effects Supervisor Scott Fisher. De filmmuziek werd gecomponeerd door Oscar-winnaar Ludwig Göransson.

SYNOPSIS

OPPENHEIMER laat de kijkers in het hoofd kruipen van de theoretische natuurkundige J. Robert Oppenheimer wiens baanbrekend werk als directeur van het Los Alamos Laboratory van het Manhattan Project leidde tot de eerste atoombom.

BONUS

De aankoop van OPPENHEIMER op 4K UHD, Blu-ray™ DVD geeft u ook toegang tot meer dan drie uur aan special features.– THE STORY OF OUR TIME: THE MAKING OF OPPENHEIMER*

 • NOW I AM BECOME DEATH – De cast, crew and producers delen samen met Christopher Nolan hun persoonlijke verhaal waardoor ze gedreven meewerkten aan de ambitieuze doelstelling van het project om een brug te slaan tussen de verschillende genres.
 • THE LUMINARIES – OPPENHEIMER‘s De filmsterren van de cast vertellen hoe ze het dramatische verhaal van het script samenbrachten met de echte levens van de historische figuren om deze complexe karakters tot leven te brengen.
 • THE MANHATTAN PROJECT – Om Oppenheimers vermogen om verschillende dimensies te zien, in beeld te brengen en om de historische Trinitytest te reproduceren, ontwikkelden de filmmakers unieke technieken die verbazingwekkende effecten opleverden zonder het gebruik van digitale animatie.
 • THE DEVIL OF DETAILS – Een blik op de wijze waarop production designer Ruth De Jong en haar team het volledige stadje Los Alamos opnieuw tot leven brachten, met tijdsgetrouwe rekwisieten en een uitgesproken oog voor detail.
 • WALKING A MILE – De vakmensen van kostumering en make-up gebruikten duizenden kledingstukken en geavanceerde prostethische toepassingen om de kijkers met iconische figuren helemaal onder te dompelen in de wereld van OPPENHEIMER.
 • CAN YOU HEAR MUSIC? – Ludwig Göransson, die nauw samenwerkte met Christopher Nolan, componeerde zeer persoonlijke, historisch uitgebreide muziek gaande van organisch tot vreemd om het visuele landschap te begeleiden.
 • WE CAN PEFORM THIS MIRACLE – Christopher Nolans naaste medewerkers tonen hoe zijn artistieke visie tot kameraadschap leidt, waardoor dit getalenteerde team baanbrekend cinematografisch werk bleef leveren op het vlak van film maken.
– TRAILERS
– INNOVATIONS IN FILM: 65MM BLACK-AND-WHITE FILM IN OPPENHEIMER
 • FotoKem opent de deur naar de film labs waar nieuwe technologieën ontwikkeld worden om 65mm in kleur en zwart-wit te gebruiken om de tweevoudige tijdlijn van OPPENHEIMER te visualiseren terwijl het format verder evolueert.
– MEET THE PRESS Q&A PANEL: OPPENHEIMER
 • Chuck Todd modereert een gesprek waarbij Christopher Nolan, auteur Kai Bird en natuurkundigen dr. Kip Thorne, dr. Thom Mason en dr. Carlo Rovelli reflecteren over de fascinerende wetenschappen en de vrees voor de dag des oordeels die in OPPENHEIMER aan bod komt.
– TO END ALL WAR: OPPENHEIMER & THE ATOMIC BOMB
 • Ontdek hoe de onaflatende zoektocht van één man leidde tot de uitvinding van de atoombom, waardoor een oorlog nooit meer hetzelfde zou zijn. Zijn uitvinding veroorzaakte de dood van honderdduizenden mensen en lokte massahysterie uit.
*Ook beschikbaar op deelnemende digitale platformen.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter