The HORROR: F.C. De Kampioenen 24 uur lang in de bioscoop

The horror: F.C. De Kampioenen 24 uur lang in de bioscoop

De hel is tot aarde gekomen… Kinepolis & Eén slaan de handen in elkaar om een F.C. De Kampioenen-marathon te organiseren. In het weekend van 15 en 16 maart krijgen fans de kans om hun favoriete bende pottenstampers op het grote scherm aan het werk te zien bij Kinepolis. 24 uur lang worden de allerleukste afleveringen na elkaar afgespeeld, en dat vraagt om een tournée générale! *HELP* #veelalcoholnodig

The horror: F.C. De Kampioenen 24 uur lang in de bioscoop

Eind vorig jaar daagde een kijker Eén uit om een F.C. De Kampioenen-marathon te organiseren (why, people, WHY?). Op vrijdag 15 maart is het uiteindelijk zover: rasechte fans kunnen terecht in Kinepolis Antwerpen voor een 24 uur durende marathon. Kom de allerbeste afleveringen van F.C. De Kampioenen (nogmaals) op het grote scherm herbeleven, vergezeld door een heleboel andere superfans! En dat voor de mooie prijs van 49,95 euro of 12,95 euro.

Voor wie een marathon net te veel is

The horror: F.C. De Kampioenen 24 uur lang in de bioscoop

Is 24 uur wat te veel voor jou? Dan kan je zowel in Kinepolis Antwerpen als Kinepolis Gent terecht voor een echte ‘hattrick’ van 3 afleveringen. Goed voor zo’n 2,5 uur Kampioenenplezier!

Een cast-visit, mijn gedacht!

Nog erger…  Een marathon is toch zo veel leuker wanneer de cast langskomt! Daarom komen de Kampioenen langs in Kinepolis Antwerpen om de slotfase van de marathon samen met alle fans te beleven. In Kinepolis Gent komen enkele Kampioenen ook langs om de aftrap van iedere hattrick te geven.

De cast kijkt er naar uit hun supporters te ontmoeten dus komaan mannekes, bewegen bewegen bewegen

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.