Game of Thrones komt 3 december 2019 op Blu-Ray

Alle seizoenen van Game of Thrones komen 3 december 2019 op Blu-Ray

We mogen zeggen wat we willen: Streaming is lekker handig om snel up to speed te zijn met een film of serie van het moment (zeker gezien het overaanbod op lokale & internationale streamingdiensten), maar genieten bij MoviePulp.be doen we nog steeds met een lekker traditionele Blu-Ray. Met de vele klachten van Game of Thrones-contrast kunnen we jullie nu zeggen dat er een oplossing is, want de volledige collectie van Game of Thrones zal vanaf 3 december 2019 beschikbaar zijn op DVD & Blu-Ray!

Voor diegenen die niet kunnen wachten, is er altijd Telenet Play (More), maar voor de ultieme fans is er de Game of Thrones®: The Complete Collection die vanaf vandaag op voorhand te bestellen is op o.m. bol.com & MediaMarkt.be. De uitgebreide bonusmaterialen van de Collection bestaan uit nieuwe deleted & extended scènes, featurettes achter de schermen, audiocommentaren en de geanimeerde geschiedenis- & achtergrondinformatie die je kan voorbereiden op de Game of Thrones-prequels die gepland staan. Je krijgt er ook gratis en voor niks de documentaire Game of Thrones: The Last Watch bij, hoewel we kunnen bevestigen dat dat niks soeps was.

Game of Thrones The Complete Collection cover

Last but not least wordt de Game of Thrones®: The Complete Collection verpakt in een verbluffende houten kist, versierd met prachtige gedetailleerde designs van Robert Ball (bekend van de ‘Beautiful Death’ reeks) die het verhaal uit de reeks verbeelden. Elk seizoen krijgt een eigen laag met daarop iconische personages en memorabele momenten uit de show. De set bevat ook nog een “Hand of the King” pin, die de discs bijeenhoudt.

Heb je de andere series al of vind je de collector’s edition misschien iets teveel van het goede, dan kan je altijd gewoon het laatste seizoen in huis halen. Op bol.com heb je bovendien nog eens een exclusieve cover, mocht je de originele cover van MediaMarkt.be niet smaken.

And Now Our Watch Has Ended… Weet dat als jullie via deze blogpost de serie aankopen, jullie onze hardwerkende redactie een steuntje in de rug geven. Bedankt om aan ons te denken!

Details:

Game of Thrones®: The Complete Collection en Game of Thrones: The Complete Series op Blu-ray™ bevatten:
  • Game of Thrones: Reunion Special: Een reünie in Belfast met leden van de huidige en vroegere cast, gepresenteerd door Conan O’Brien. De reünie is opgebouwd uit segmenten die focussen op de huizen Lannister, Stark & Targaryen waarbij de hoofdrolspelers hun finale kijk geven op de jaren die ze in Westeros en Essos doorgebracht hebben.
  • Bonus content en exclusieve video’s van eerdere aparte seizoensboxsets, samen goed voor maar liefst 15 uur extra materiaal dat de fans kunnen ontdekken wanneer ze klaar zijn met de serie.

The Complete Series en seizoen 8 formaten bevatten:

  • Game of Thrones: The Last Watch: Tweedelige documentaire van filmmaker Jeanie Finlay die het maken van het laatste seizoen in beeld brengt.
  • When Winter Falls: Featurette met showrunners David Benioff en D.B. Weiss, samen met hoofdrolspelers en mensen achter de schermen, die het filmen van de kolossale “Battle of Winterfell” uit aflevering 3 van seizoen 8 documenteert.
  • Duty is the Death of Love: Een ontroerende blik op hoe het team achter Game of Thrones en de acteurs, waaronder Kit Harington, Peter Dinklage en Emilia Clarke, de conclusie van de show in de series finale “The Iron Throne” beleven.
  • Audio Commentaries: 10 audio commentaries met cast & crew, inclusief showrunners Benioff en Weiss, over het laatste seizoen.
  • Deleted and Extended Scenes: 5 nooit vertoonde deleted of extended scenes uit seizoen 8.
  • Histories and Lore: Nieuwe geanimeerde stukjes over de geschiedenis en achtergrond van befaamde locaties en verhaallijnen uit seizoen 8.
  • In-Episode Guides: Achtergrondinformatie over personages en locaties.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.