Must-see televisioneel kijkvoer (week 3 – 2010)

Lords_of_Dogtown_Wallpaper_3_800the-sentinel-posterross

Geen rasechte uitschieters maar toch genoeg filmvertier op je TV om je in deze koude winterdagen aan te warmen.

Must-see

Lord of Dogtown**** (20/10 – 14u35 – VTM (HD)): Om de één of andere reden weggestopt op een woensdagnamiddag (!), maar vergis je niet, dit is een uitmuntende film over de opkomst van de skate-cultuur en de jongelui die ze groot maakten. Onder meer Emile Hirsch en Heath Ledger acteren de pannen van het dak. Verplichte kost voor iedereen die zich in zijn jonge jaren wel eens voortbewoog op een houten plank met wieltjes.

Ook zéér de moeite

Outbreak*** (15/1 – 22u35 – VT4): Ouderwets degelijk actiedrama over het uitbreken van het ebola-virus op Amerikaans grondgebied, waar regisseur Wolfgang Peterson een ware sterrencast voor verzamelde: Dustin Hoffman, Rene Russo, Morgan Freeman, Kevin Spacey, Cuba Gooding Jr. en Donald Sutherland.

Friday Night with Jonathan Ross (15/1 – 23u25 – BBC1 (en zeker ook Film 2010 – 20/10 – 00u25 – BBC1): Belgische fans van Wossy genieten best zoveel mogelijk van mans excellente talkshow en filmprogramma, nu hij onlangs aankondigde -via Twitter (!)- dat hij zijn contract met de BBC niet gaat verlengen.

Knocked Up*** (16/1 – 21u20 – 2BE): TV-prémière van de hitcomedy van een grootmeester van het genre, Judd Apatow, waarin hilarische onderbroekenlol wordt afgewisseld met rake observaties over relaties, met onder meer Seth Rogen, Katherine Heigl en Paul Rudd.

The Sentinel*** (16/1 – 21u20 – VT4): Nog een TV-prémière, maar dan één voor actiefanaten, die kunnen genieten van een old skool actiethriller waarin Michael Douglas, Kiefer Sutherland, Eva Longoria en Kim Basinger het mooie weer maken.

Vermist*** (18/1 – 20u40 – VT4): Op nieuwe afleveringen is het nog een aantal maanden wachten, maar wie deze prima Vlaamse mix tussen Without a Trace & C.S.I. vorige keer ‘gemist’ heeft of ze gewoon opnieuw wil bekijken, krijgt nu een tweede kans. Onder meer Koen De Bouw, Joke Devynck en Kevin Janssens nemen het voortouw als leden van de cel vermiste personen. In het volgende seizoen neemt Axel Daeselaire het roer over van De Bouw.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.