WEDSTRIJD: Win een Blu-Ray van Le Mans ’66

WEDSTRIJD: Win een Blu-Ray van Le Mans '66

Word jij al helemaal gek van dat coronavirus? Heb je moeilijkheden om binnen te blijven? Laat MoviePulp.be je helpen door kans te maken om de voortreffelijke film Le Mans ’66 met Matt Damon & Christian Bale. Benieuwd hoe je kan winnen? Bekijk onderaan wat je moet doen!

LE MANS ‘66 | OFFICIAL TRAILER #1 | 2019

SYNOPSIS: Academy Award-winnaars Matt Damon en Christian Bale schitteren in Le Mans ’66, gebaseerd op het merkwaardige waargebeurde verhaal van Ford tegen Ferarri. De visionaire Amerikaanse auto ontwerper Carroll Shelby (Damon) en de onverschrokken Britse coureur Ken Miles (Bale) gaan samen het gevecht aan tegen een bedrijfsfusie, de wetten van de natuur en hun eigen persoonlijke demonen om een revolutionaire raceauto voor de Ford Motor Company te bouwen en het op te nemen tegen de dominante raceauto’s van Enzo Ferrari in op de ‘24 uur van Le Mans’ in Frankrijk in 1966.

CAST: Matt Damon, Christian Bale, Jon Bernthal, Caitriona Balfe en Josh Lucas

REGIE: James Mangold (Logan)

WEDSTRIJD:

Je zou inmiddels moeten weten hoe het gaat… Like de Facebook-pagina van MoviePulp.be en beantwoord onderstaande vragen in het formulier onder deze blogpost:

  • Hoeveel euro bracht Le Mans ’66 op in zijn openingsweek te België (tip)?
  • Hoeveel films met een stripfiguur in heeft James Mangold verfilmd (tip)?
  • De recensie van Dax kan je terugvinden op MoviePulp.be, maar onze collega Kenneth volgt nog met een recensie. Hoeveel sterren (1, 1.5, 2, 2.5, 3, 3.5, 4, 4.5, 5) schat je dat we deze film zullen geven (tip)?

Antwoorden worden niet vertoond als commentaren, maar komen bij onze redactie terecht. Bedankt voor jullie deelname en succes!

Deelname aan deze wedstrijd impliceert dat je het wedstrijdreglement van MoviePulp.be aanvaardt en de regels omtrent dataverwerking volgens GDPR. Meer info vind je hier: https://www.moviepulp.be/wedstrijdreglement.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.