Must-see televisioneel kijkvoer (week 17 – 2010)

De barometer staat zéér positief voor de komende lenteweek, zoek dus vooral de zon op, en vergeet tussendoor niet te genieten van onderstaande aanraders.

The Company**** (23/4 – 20u40 – Canvas (HD)): Prestigieuze spionagereeks, een productie van de grote Ridley Scott, over de schimmige praktijken van de CIA in volle koude oorlog, met Chris O’Donnell, Alfred Molina en Michael Keaton. Oerdegelijk vakwerk!

Crank*** (24/4 – 21u10 – 2BE): De sequel mag dan zware K-U-T met peren zijn, de originele Crank blijft een heerlijke kopstoot van een actiefilm, met Jason Statham in bloedvorm.

The Legend of Zorro*** (25/5 – 21u15 – VTM (HD)): Niet zo sterk als The Mask of Zorro uit 1999, maar in deze zwierige opvolger van Martin Campbell toont Antonio Banderas zich weer als een meer dan geslaagde gemaskerde held. Fijn entertainment voor het hele gezin.

Hearts and Minds (28/4 – 23u00 – Canvas (HD)): Klassiek geworden documentaire over de Vietnam-oorlog, nu in compleet geremasterde versie. Won de Oscar voor beste docu in 1975. Eén van de inspiratiebronnen van Apocalypse Now.

De oplichters (29/4 – 20u50 – VT4): Bleef om een nog onverklaarbare reden in de VT4-rekken liggen, maar deze Vlaamse versie van The Real Hustle (BBC), waarin Tom Waes een stel BVs leert mensen en bedrijven op te lichten, lijkt ons best de moeite.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.