Nieuwe Knight Rider serie in de maak

David Hasselhoff in de originele Knight Rider

NBC produceert binnenkort een remake van de geweldig foute ’80s-serie Knight Rider. Doug Liman, bekend van Mr. and Mrs. Smith***, neemt de rol van executive producer op zich. Wie David Hasselhoff gaat vervangen is niet bekend. Gezien het gigantische succes van Transformers gaan ze de legendarische pratende auto KITT wellicht ook dezelfde transformerende eigenschappen meegeven. De 2 uur durende pilootaflevering van de serie is al begin volgend jaar op de Amerikaanse televisie te zien.


Natalie Portman naakt in kortfilm

Nathalie Portman naakt in kortfilm

Op iTunes zijn er een aantal kortfilms (gratis) beschikbaar van de regisseur Wes Anderson (The Life Aquatic with Steve Zissou). Niets bijzonder zou je zeggen, maar het filmpje Chevalier Hotel, een onderdeel van de film The Darjeeling Limited die in beperkte Amerikaanse bioscopen zal verschijnen, features een naakte Nathalie Portman samen met acteur Jason Schwartzman. Zalig niet? Bekijk het filmpje op de volgende pagina/onderaan!

Sorry, je moet ingelogd zijn om deze content te lezen. Wordt een deel van de MoviePulp.be-community en krijg toegang tot exclusieve wedstrijden, Rated R content en meer!

Registreer gratis hier... Indien niet mogelijk, stuur een e-mail naar info@moviepulp.be voor hulp & support!

Een deel van de MoviePulp.be-community worden impliceert dat je het wedstrijdreglement van MoviePulp.be aanvaardt en de regels omtrent dataverwerking volgens GDPR. Meer info vind je hier: https://www.moviepulp.be/wedstrijdreglement.

Benieuwd wat we doen met jouw data? Meer informatie vind je hier:
https://www.moviepulp.be/profiel
 


Werkongeval op de set van The Dark Night

Joker’s doodrapport van Gotham City Police in The Dark KnightOp de set van de nieuwe Batman film The Dark Knight is een dode gevallen. Het slachtoffer is een lid van het special effects team die tijdens een oefensessie met de Thumbler tegen een boom crashte met een terreinwagen. Welk effect dit zal hebben op de productie van film is nog niet bekend, maar zulke tragische gebeurtenissen moeten we met rouw opnemen. De hoofdcast Christian Bale, Heath Ledger en Gary Oldman werd niet betrokken bij de crash. Jaarlijks sterven een klein aantal mensen op de filmset. Bekende personen die op deze manier vertrokken, zijn Brandon Lee, Elvis Presley en Chris Penn (broer van Sean Penn).


The Big Apple Movie & TV update

AMC Empire in Times Sq, NYC

De afgelopen 6 dagen bracht ik door in de coolste stad op aarde, New York City. Naast enorm veel sights & experiences kon een dosis Amerikaanse cinema en tv natuurlijk ook niet ontbreken op mijn citytrip-menu. Om aan de grootstedelijke drukte en hitte (30°C) te ontsnappen was een bezoekje aan de bioscoop een perfecte en goedkope oplossing (11$). Ik bezocht twee multiplexen op Times Square, AMC 25 en Regal Cinemas. Naast de uitstekende airco en indrukwekkende Dolby Surround Sound, sprongen vooral de relatief kleine zaaltjes en gigantische bekers frisdank (a small one = 60 cl + “free refill”) in het oog. Ik bekeek vier pure popcornfilms in NYC: het geschifte Shoot ‘Em Up****, de stevige western 3:10 to Yuma****, het razend spannende Resident Evil: Extinction*** en het hilarische Knocked ‘Up*** (reviews volgen de komende dagen). Op tv vielen vooral de reclameblokken op (zowat elke 5 (!) minuten). Maar ik zag ook flarden van het derde Prison Break seizoen, fonkelnieuwe afleveringen van Curb Your Enthusiasm (Larry David blijft een funny f****r), een sublieme Family Guy parodie op Star Wars en de pilootaflevering van de veelbelovende flikkenserie K Ville.

Continue reading The Big Apple Movie & TV update

Gaat John McTiernan 4 maand de cel in?

John McTiernanNatuurtalent John McTiernan, gekend van zijn briljante films Predator, Die Hard, The Hunt for Red October, The Thomas Crown Affair en Basic gaat mogelijk 4 maand de cel in wegens mijneed. De regisseur zou gelogen hebben tegen de FBI over het aftappen van telefoongesprekken van bekende cast/crew zoals Sylvester Stallone en Charles Roven. Hij zou hiervoor Anthony Pellicano hebben ingeschakeld. Bovenop de celstraf zou de regisseur ook nog 71.000€ moeten betalen. De reden waarom John McTiernan gesprekken afluisterden, zullen we nooit te weten komen. Maar geruchten gaan in de richting van bedrog rond de geflopte film Rollerbal. McTiernan heeft beroep aangetekend tegen de uitspraak.

Jessica Biel als Wonder Woman?

de mooie Jessica Bielwonder woman artworkAlle comic book fans onder ons kennen hoogstwaarschijnlijk wel het stripfiguur Wonder Woman

. De Amerikaanse superheldin heeft zeer krachtige skills waardoor ze mocht samenwerken met Superman, Flash en Batman in de Justice League of America

. In 2010 is men in Hollywood van plan om het comic verhaal Justice League of America te verfilmen en Jessica Biel heeft interesse getoond in de rol van Wonder Woman. Wie de andere superhelden zal spelen is nog niet duidelijk. Regisseur George Miller (Happy Feet****) hoopt alleszins op grote namen, maar krijgt voorlopig weinig reactie. Warner Bros. denkt eraan om Jessica Biel in te zetten voor een Wonder Woman franchise na de Justice League of America film. Het script van de film wordt geleverd door Kieran en Michele Mulroney.


Sicko trailer

Poster Sicko

Af en toe kan MoviePulp ook de serieuze kant opgaan en wie is er serieuzer als Michael Moore? Binnenkort komt de documentaire guru met een nieuwe film die de medische wereld en sociale zekerheid in de VS moet afblaffen. De film gaat Sicko noemen en wordt begin oktober in België verwacht. Ben je in de mood om het machtigste land weer te zien neerkelderen? Dan is Sicko zeker spek voor jouw mond. Geniet van een voorsmaakje onderaan!
Continue reading Sicko trailer