Amusante reactie op de Hollywood Strike

Heroes of the Writers Strike

Wellicht heb je al gehoord van de Hollywood Strike. De verwachte staking tegen The Alliance of Motion Picture and Television Producers (AMPTP) gaat uit van 3 vakbonden, de Screen Actors Guild (SAG), de Writers Guild of America (WGA) en de Directors Guild of America (DGA) en brengt honderden dure producties in gevaar. Zoals alles in Hollywood, draaien de problemen rond geld. De SAG, WFA en de DGA zijn niet tevreden met hun aandeel in de opbrengsten van de films waaraan ze meewerken. Het contract van de vakbonden met de AMPTP loopt binnenkort af, wat dit een ideaal moment maakt om actie te ondernemen. SAG (de enigen die volgens mij echt recht hebben van klagen, red.) gaan normaal gezien al vanaf morgen in staking. Enkele scriptschrijvers lanceerden alvast een amusant filmpje waarop te zien is waarmee ze zich allemaal onledig houden tijdens hun verplichte periode van werkloosheid.

Continue reading Amusante reactie op de Hollywood Strike


The Kingdom review

Jamie Foxx en Jennifer Garner op de poster van The KingdomThe Kingdom****

Regie: Peter Berg (Welcome To The Jungle***)

Producent: Michael Mann

Met: Jamie Foxx, Ashraf Barhom, Jennifer Garner, Chris Cooper, Jason Bateman, Jeremy Piven

Speelduur: 110′

Ga kijken als je houdt van een geslaagde mix tussen C.S..I.****, Syriana**** en The Bourne Ultimatum*****.

Vergelijk prijzen van The Kingdom online op Kelkoo!

Continue reading The Kingdom review

Underworld Prequel bevestigd

Kate Beckinsale in Underworld 1 en 2 wallpaper

Gisteren stond er op ComingSoon een releasedate te lezen van een 3de Underworld-film. Dit was eigenaardig, omdat niemand in de filmblogosfeer daar iets van af wist. Vandaag heeft Lakeshore Entertainment en Screen Gems (van Sony Entertainment) bevestigd dat er een 3de film van de vampieren-weerwolf oorlog zal komen in de vorm van een prequel. Underworld 3: The Rise of The Lycans ziet dus officieel het daglicht waar de eerste film begon.

Continue reading Underworld Prequel bevestigd

Planet Terror review

Planet Terror posterPlanet Terror****

Regie: Roberto Rodriguez (Sin City*****)

Met: Freddy Rodriguez, Rose McGowan, Mary Shelton, Michael Biehn, Naveen Andrews, Bruce Willis, Quentin Tarantino, …

Speelduur: 90′

Ga kijken als je houdt van de betere exploitation zoals Dawn of the Dead en beschikt over een sterke maag en een goed ontwikkeld gevoel voor gitzwarte humor.

Vergelijk prijzen van Planet Terror online op Kelkoo!

Continue reading Planet Terror review


Nieuwe I am Legend trailer

Will Smith in I Am Legend

Vorige week kreeg je al een kijkje op de nieuwe poster van I Am Legend. De muziek in de vorige trailer vond ik zeker en vast stevig, maar ik moet eerlijk zijn dat ik FirstShowing gelijk geeft dat deze trailer wel een stuk beter is als de vorige. De eerste teaser trailer leek me teveel op een preview van een domme zombiemovie, terwijl deze trailer meer de nadruk legt op de ramp. Genoeg gezeik, feast your eyes on the new I Am Legend trailer met de ongelofelijke Will Smith. Continue reading Nieuwe I am Legend trailer

Foto’s van The Mummy 3

jet-li-versus-Brendan-Fraser-in-mummy-3

Op de officiële blog van regisseur Rob Cohen is er heel wat nieuws te lezen over de 3de Mummy film. Eerlijk gezegd, ik sta er niet op te wachten, maar het betrekken van actieheld Jet Li bij de film staat me wel aan. De strategie om een Aziatische actiefiguur betrekken bij een grote adventure blockbuster doet een beetje denken aan Yun-Fat Chow die meedeed aan de 3de Pirates of the Carrebean film. Is het een trend om een 3de vervolgfilm nieuw leven in te blazen? Anyway, MoviePulp heeft de foto’s op de set van The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor onderaan samengebracht. ALSTUBLIEFT!

Continue reading Foto’s van The Mummy 3


Zooey Deschanel samen met Jim Carrey en Bradley Cooper in Yes Man

gekkenbek Jim Carrey actrice Zooey Deschanel Acteur Bradley Cooper

Nog eens nieuws over gekkenbek Jim Carrey! Na een stemvertolking in de animatiefilm Horton Hears a Who! zal hij een nieuwe komedie maken, getiteld Yes Man. De 27-jarige Zooey Deschanel zal zijn love interest spelen, terwijl Bradley Cooper de beste vriend van Jim Carrey wordt. Carrey speelt een man die over nee tegen zegt tot hij op een gegeven moment beslist zijn leven te veranderen door overal ja op te zeggen. Fun verzekerd dus! Regisseur van dienst is Peyton Reed, bekend van films zoals The Break-Up en Down with Love. De film wordt verwacht in 2009.

Mark Wahlberg vervangt Ryan Gosling in Peter Jackson’s The Lovely Bones

The Lovely Bones bookcover

Deze week is het filmen van Peter Jackson’s nieuwe film The Lovely Bones van start gegaan. De start liep niet van een leien dakje, aangezien hoofdrolspeler Ryan Gosling (Fracture, The Notebook) wegens creatieve redenen plotseling uit de film stapte. Intussen heeft Mark Wahlberg die normaal de broer van het hoofdfiguur ging spelen, ingesprongen voor de rol van Jack Salmon. The Lovely Bones is gebaseerd op een bestseller van Alice Sebold en gaat over een meisje dat brutal verkracht en vermoord wordt. Het slachtoffer vertelt het verhaal vanuit de hemel en volgt haar rouwende familieleden en vrienden. Andere castmembers zijn Rachel Weisz, Stanley Tucci, Michael Imperioli en Susan Sarandon. Budget is geraamd op 70 miljoen dollar en wordt verwacht ergens in 2008.


Gone Baby Gone trailer

Gone Baby Gone poster2007 is blijkbaar echt wel het comeback-jaar van voormalige superster Ben Affleck. Na zijn uitmuntende acteerprestatie in Hollywoodland*** als George Reeves, krijgt ook zijn regiedebuut, Gone Baby Gone niet dan lovende reviews over de grote plas. Na het bekijken van de stijlvolle trailer ben ik geneigd om de hype voor een keer te geloven. Affleck omringde zich dan ook met een schare toptalent voor zijn eerste film als regisseur. De cast van het veelbelovend ontvoeringsdrama wordt immers bevolkt met rising star Casey Affleck (broer van, red.), de mooie en talentvolle Michelle Monaghan en klasbakken als Ed Harris en Morgan Freeman. Het script is gebaseerd op een boek van Dennis Lehane, bekend van Mystic River**** en de meesterlijke misdaadserie, The Wire*****. Gone Baby Gone is vanaf 26 december te zien in de Vlaamse bioscoopzalen.

Continue reading Gone Baby Gone trailer