Russell Crowe vervangt Brad Pitt in remake van State Of Play

Russell CroweBrad PittEdward Norton

Reeds vorige week vernamen we dat Brad Pitt zich had teruggetrokken uit de remake van de uitstekende BBC serie, State Play****. Regisseur Kevin McDonald heeft echter al voor indrukwekkende vervanging gezorgd in de vorm van Russell Crowe. De politieke thriller telt met Edward Norton, Helen Mirren, Jason Bateman, Rachel McAdams en Robin Wright Penn nog meer excellente acteurs in zijn cast. Zonder verdere perikelen komt State Of Play eind volgend jaar in de zalen. Als fan van de originele serie kijk ik er nu al naar uit.

Watchmen setfoto’s

Watchmen Logo

Zoals jullie al een tijdje weten, zijn ze bezig met een nieuwe verfilming van het stripverhaal Watchmen. De volledige cast werd vorige keer vrijgegeven en nu kon je op de productieblog van Zack Snyder’s Watchmen een heleboel setfoto’s bekijken. Verder is er ook nog heel wat fraai artwork te bespeuren. Je kan de belangrijkste setfoto’s van New York (waarvan men eerst dacht dat deze van The Day The Earth Stood Still remake was) op onze website bekijken. Zeker eens checken als je een echt stripverhaalfan bent!

Continue reading Watchmen setfoto’s


In Bruges trailer

In Bruges posterEen actiekomedie met internationale sterren in de cast die zich grotendeels afspeelt op Belgische bodem, het gebeurt niet alle dagen. MoviePulp stelt jullie graag voor aan, In Bruges. De productie van deze hitman-comedy vulde begin dit jaar heel wat bladzijden in de Story, Dag Allemaal en andere vodden. Maar wij geven geen vliegende fuck over nachtelijke escapades van de hoofdrolspelers. Wat voor ons telt, is de film en niets anders. Afgaande op de trailer belooft In Bruges alvast niets dan goeds. De film gaat over twee Engelse huurmoordenaars die zich na een bloederige opdracht schuilhouden in het (schijnbaar) pittoreske Brugge. Debuterend regisseur Martin McDonagh wist een indrukwekkende Britse cast te verzamelen met Colin Farrell, Ralph Fiennes en Brendan Gleeson als bekendste namen. In Bruges wordt eind januari de openingsfilm van het bekende Sundance Filmfestival. Een Belgische releasedatum is nog niet bekend.

Continue reading In Bruges trailer


The other Boleyn Girl trailer en poster

The Other Boleyn Girl posterWie van Middeleeuwse films houdt, wordt binnenkort in de cinema’s verwend. Na het nieuwe Elizabeth – The Golden Age komt er een nieuwe film van Justin Chadwick (vooral gekend van tv-series zoals Spooks en Bleak House), genaamd The Other Boleyn Girl. The Other Boleyn Girl heeft de gelijknamige bestseller van de historische schrijver Philippa Gregory als inspiratie genomen, maar lijkt toch op eerste zicht niet hetzelfde. Het verhaal in het boek vertelt over een familie aristocraten waarvan de levens verwoest worden omdat de koning interesse heeft in een aantal dochters. In de film vechten dezelfde Boleyn zussen, vertolkt door actrices Scarlett Johansson en Natalie Portman, om de hand en het koninkrijk van koning Henry VIII, gespeeld door Eric Bana. Een te grote Westerse natte jongensdroom? Oh well, geniet alleszins van de trailer.

Continue reading The other Boleyn Girl trailer en poster

Kan 3D eindelijk de cinema redden?

3D cinema

Het uitstekende filmprogramma van de BBC, Film 2007, wijdde naar aanleiding van de release van Beowulf een interessant item aan de nieuwste hype in Hollywood, 3D cinema. Het centrale vraagstuk was of deze technologie eindelijk de gouden jaren van de cinema zou kunnen doen herleven. MoviePulp gaat dieper in op deze fascinerende cinematografische evolutie.

Continue reading Kan 3D eindelijk de cinema redden?


Naomi Watts en Tom Hanks in Da Vinci Code sequel

De sensuele Naomi Watts Tom Hanks in prequel van Da Vinci Code (Angels & Demons)

Een tijdje geleden kon je op het internet lezen dat er een vervolg of voorverhaal zal komen op de succesvolle film De Da Vinci Code. Angels & Demons, de zoveelste bestseller van Dan Brown heeft al 2 steracteurs: Tom Hanks (Dr. Robert Langdon) en Naomi Watts (Vittoria Vetra). Ron Howard (The Da Vinci Code, Cinderella Man, A Beautiful Mind) neemt wederom plaats op de regiestoel en schrijver van dienst is Akiva Goldsman. Onlangs kwam deze film in de krantenkoppen, omdat Angels & Demons vanwege de scenaristenstaking in Hollywood verlaat zal moeten worden. De film wordt normaal verwacht in mei 2009.

Teeth trailer

Teeth poster

De prijs voor de vreemdste premisse van het jaar gaat ongetwijfeld naar de gemuteerde zombieschapen-film, Black Sheep***. Dat het ook volgend niet zal ontbreken aan cinematografische vondsten, bewijst Teeth. In deze horrorkomedie ontdekt een jonge vrouw immers dat haar meest intieme plekje voorzien is van een een flink stel tanden. De eerste slachtoffers vallen dan ook snel. Ondanks het meer dan bizarre uitgangspunt ging Teeth op het Sundance festival met een juryprijs aan de haal. De film krijgt volgend jaar een zeer selecte release. Of hij ook in de zalen van de lage landen zal te zien zijn, is nog niet bekend. Enjoy the trailer!

Continue reading Teeth trailer

Sienna Miller in G.I. Joe

 

Sienna Miller in Maxim

Vandaag is bekend gemaakt dat de Britse hottie Sienna Miller de leading female role zal hebben in de nieuwe big budget film G.I. Joe. Paramount en Hasbo hebben haar gekozen vanwege haar sexy femme fatal looks. Ze zal een sexy barones-spion spelen. Regisseur van dienst is Stephen Sommers (The Mummy, The Scorpion King) die geholpen wordt door producers Lorenzo di Bonaventura en Brian Goldner. Voor de leken onder ons, G.I. Joe was destijds populaire speelgoed bij jongeren en ging over een strijd tussen wapenhandelaars Cobra en de militaire eenheid G.I. Joe. G.I. Joe staat voor Global Integrated Joint Operating Entity en is zogezegd gevestigd in Brussel. Momenteel is Sienna Miller op het witte doek te bewonderen in de film Stardust.


Hitman new trailer

Timothy Olyphant als Agent 47 in Hitman

Nog slechts 10 dagen scheiden ons van de release van, wellicht de eerste fantastische game-verfilming ooit, Hitman. Ondanks een heleboel berichten die het tegendeel beweren, lijkt het er toch op dat regisseur Xavier Gens zijn bloederige, uncut, versie in de zalen mag brengen. De r rated trailer ziet alvast ongelooflijk goed uit. Timothy Olyphant was born to play Agent 47!

Continue reading Hitman new trailer