Axel Foley returns!

Eddie Murphy als Axel Foley in Beverly Hills Cop

Eddie Murphy als Axel Foley in Beverly Hills Cop

Het lijkt wel of de studio’s blijven teruggrijpen naar de geweldige jaren tachtig. Na Die Hard, Indiana Jones en The A Team worden we binnenkort verwend met een nieuwe Beverly Hills Cop!

Eddy Murphy zou het idee zelf hebben gelanceerd. Brett Ratner (Rush Hour, Red Dragon) regisseert. Loop nog niet naar de cinemazaal: de veelvuldige fucks van Achwell Folii zijn pas tijdens de zomer van 2010 in de zalen te horen .


Quentin Tarantino begint eindelijk aan Inglorious Bastards

Quentin Tarantino

Inglorious Bastards poster

Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad, maar Quentin Tarantino begint binnenkort eindelijk aan de verfilming van Inglorious Bastards. Dat bevestigde QT zelve op het afgelopen festival van Cannes. Tarantino voegde eraan toe dat de oorlogsfilm al volgend jaar in prémière zou gaan op het Franse filmfestijn. Eerst zien en dan geloven! Inglorious Bastards wordt een remake van Quel maledetto treno blindato, een Italiaanse cultfilm uit de jaren ’70 met Fred Williamson. QT-oudgedienden, Michael Madsen en Tim Roth, zouden al gecast zijn.


Rest in Peace Sydney Pollack

RIP Sydney PollackGisteren is de Amerikaanse filmregisseur Sydney Pollack gestorven aan kanker. Hij werd 73 jaar.

Pollack is vooral gekend van zijn diepgaander oevre met films zoals Out of Africa en Tootsie waar hij 2 oscars mee in de wacht sleepte. Andere bekende films van zijn hand zijn The Firm, The Interpreter en Random Hearts. Verder was hij ook te zien als gastacteur in een aantal bekende films zoals Eyes Wide Shut, Michael Clayton en series zoals The Sopranos, The Twilight Zone. Hij zal voor het laatst te zien zijn in de opkomende film Made of Honor. Hij werkte samen met steracteurs zoals Al Pacino, Nicole Kidman, Sean Penn, Harrison Ford, Tom Cruise, Gene Hackman, Meryl Streep, Robert Redford en vele meer. Hij produceerde ook tal van films zoals Michael Clayton, The Talented Mr. Ripley en Cold Mountain.

Hulk vs Abomination vechtscène

The Incredible Hulk

Nu Indy 4 eindelijk gelanceerd is in België, wordt het hoogtijd om uit te kijken naar de volgende Hollywood blockbuster The Incredible Hulk. Mijn favoriete actieheld is terug in actie te zien op 26 juni 2008 in de Belgische bioscopen. Momenteel valt er op het internet een zalig gevecht met badguy Abomination te bekijken. MoviePulp gunt jullie de adembenemende CGI van het videoclipje in deze blogpost!

Continue reading Hulk vs Abomination vechtscène