Alicia Keys en Jack White zingen themanummer van nieuwe Bond Quantum Of Solace

 

Alicia Keys en Jack White zingen themanummer van nieuwe Bond Quantum Of Solace

 

Zonet raakte bekend dat Alicia Keys en Jack White het nummer, Another Way To Die, samen gaan inzingen voor Quantum Of Solace. Het wordt de eerste keer dat een duet dienst doet als titelnummer voor een Bondfilm. Ik ben alvast benieuwd wat een combinatie van de zoetgevooisde soulzangeres -met de meest hemelse dijen this side of Beyoncé– en de frontman van The White Stripes gaat opleveren. We weten het binnen enkele maanden.


The Princess and the Frog teaser trailer

Eerste foto van de prinses uit Disney’sThe Princess and the Frog

Disney laat ook nog eens zijn klassieke kant zien. Toegegeven, we zullen nog wel even moeten wachten (december 2009), maar de eerste klassiek geanimeerde tekenfilm is terug op komst in de cinema. Deze keer gaat het bij The Princess and the Frog over een arm (zwart) schaap van een prinses die haar ware jacob wil vinden door een kikker te kussen. Mja, eerst moet je wel die lelijke kus en het gezever van Louis de vuurvlieg doorstaan! De regie gebeurt door Ron Clements & John Musker (Hercules, Aladdin, The Little Mermaid) en bekende stemmen zijn John Goodman en Anika Noni Rose. Enjoy the trailer!!
Continue reading The Princess and the Frog teaser trailer

Belgisch-Portugese regisseur lanceert internationaal fantasy-project‏

Reiki The Movie

Een degelijke film maken en ook nog eens het script voor eigen rekening nemen; het is niet iedereen gegeven. Pedro Chaves, een jonge Belgische regisseur van Portugese afkomst die zijn opleiding onder andere in New York genoot, staat echter dicht bij het verwezenlijken van een dergelijk huzarenstuk. Met Reiki, The Movie wil Chaves niet enkel zijn visitekaartje afgeven aan de wereld, maar wil hij ook aspirerende regisseurs tonen dat het perfect mogelijk is om een volwaardige prent van 90 minuten af te leveren met een budget van nauwelijks 10.000 dollar (6000 euro). Continue reading Belgisch-Portugese regisseur lanceert internationaal fantasy-project‏


I Am Legend prequel in de maak

I Am Legend novel van Richard Matheson

Regisseur Francis Lawrence (Constantine & I Am Legend) heeft op Comic-Con bevestigd dat er een 2de film van de kaskraker I Am Legend zal komen. Ze spelen met het idee om een prequel te lanceren van de film en ook deze keer zou Will Smith er in voorkomen. Er is al heel wat denkwerk in gegaan: zo zouden ze er nog niet uit zijn in welk seizoen de film zich zal afspelen. Schrijver Richard Matheson zal betrokken worden in het project, maar geen actieve rol spelen. Benieuwd wat dit gaat worden!

Terminator 4: Salvation teaser poster

Terminator 4: Salvation teaser poster

Bestel posters online op Posters.nl

Na de intrigerende teaser trailer is er nu de eerste bangelijke poster van Terminator Salvation. Voeg daarbij: een klassebak als Christian Bale, een script van JonathanThe Dark KnightNolan en geruchten over een ‘digitale’ Schwarzenegger cameo, en de vierde episode in de legendarische SciFi-saga begint er steeds beter uit te zien. Hopelijk verkloot regisseur McG (Charlie’s Angels) het nu niet door het geheel te kindvriendelijk maken. We weten het op 3 juni 2009.


Oliver Stone’s W. teaser trailer

Josh Brolin als George Bush in W. van Oliver StoneNa het teleurstellende World Trade Center** en het ronduit slechte Alexander*, is de -ooit grote- Oliver Stone (Platoon*****, JFK*****) eindelijk klaar om opnieuw films met brains én ballen los te laten op de wereld. W. lijkt alvast een goed begin. Deze onorthodoxe biopic vertelt het leven van George W. Bush, van zijn door drugs en drank vergeven studententejaren, tot de ‘born again christian‘ president die we allemaal love to hate. De casting is nu al legendarisch: Josh Brolin als ‘Dubya‘, James Cromwell als Bush Sr., Richard Dreyfuss als Dick Cheney, Scott Glenn als Donald Rumsfeld, Thandie Newton als Condoleezza Rice, Jeffrey Wright als Colin Powell, Ellen Burstyn als Barbara Bush en Ioan Gruffudd als Tony Balir. Voeg daarbij oneliners als: “Who do think you are? A Kennedy? No, you’re a Bush. Act like one!” (:Bush Sr. tegen zijn losbandige zoon). De release van W., is gepland voor oktober, net op tijd voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen.

Continue reading Oliver Stone’s W. teaser trailer


Rose McGowan op Red Sonja posters van Roberto Rodriguez

Red Sonja poster

Bestel posters online op Posters.nl

Ondanks de drukfout (de release is pas voor 2010 gepland) zijn de Red Sonja posters meer dan de moeite. Maar ja, we hadden niets anders verwacht van een productie van de grote Roberto Rodriguez. Benieuwd hoe de bloedgeile Rose McGowan het er vanaf brengt in haar eerste grote filmrol?

Continue reading Rose McGowan op Red Sonja posters van Roberto Rodriguez