Rambo: Special Edition DVD review + wedstrijd

Rambo coverRambo ****

Regie: Sylvester Stallone

Met: Sylvester Stallone, Paul Schulze, Julie Benz, Graham McTavish, Matthew Marsden

Speelduur: 87 min.

Het vierde Rambo-avontuur leunt dankzij een grimmige actuele situatie, snedige regie en bikkelhard geweld opnieuw aan bij de wereld van David Morrell.

Vergelijk prijzen van John Rambo 4 online op Kelkoo!

Continue reading Rambo: Special Edition DVD review + wedstrijd


Bekijk Rain Of Madness gratis op iTunes

Rain of Madness

De sublieme viral marketing campagne rond Tropic Thunder, Ben Stiller‘s veelbelovende parodie op Vietnamklassiekers als Apocalypse Now***** en Platoon***** bereikte vandaag een nieuw hoogtepunt. Rain Of Madness, een pseudo-making-of van Tropic Thunder, en op zich een parodie op de Apocalypse Now-documentaire, Heart Of Darkness, is vanaf nu volledig en gratis te bekijken op iTunes. Geniet ervan. Tropic Thunder komt op 15 oktober in de Vlaamse zalen.


Facebook: The Movie?!?

Facebook

Vandaag raakte bekend dat de befaamde scenarioschrijver, Aaron Sorkin (The West Wing****, A Few Good Men****), een script gaat neerpennen rond het ontstaan van Facebook. De populaire social networking site, met meer dan 100 miljoen gebruikers, werd opgericht door Mark Zuckerberg en heeft een geschatte waarde van meer dan 16 miljard dollar. Allemaal enorm boeiend, maar toch ben ik benieuwd of Sorkin hier een entertainende film uit gaat weten te puren.


Steven Soderbergh’s Che poster & trailer

Benicio Del Toro in Che van Steven Soderbergh

Bestel posters online op Posters.nl

De langverwachte, nieuwe Steven Soderbergh, Che, een tweedelige biopic van epische proporties waarin Benicio Del Toro de beroemdste revolutionair/dictator/volksheld/terrorist aller tijden Che Guevara vertolkt, kreeg nog maar weinig aandacht in de (film)pers. Om dat goed te maken een eerste blik op de poster en een Spaanstalige trailer (zonder Engelse ondertitels!!!) van dit intrigerende dubbelluik. Noch The Argentine (deel 1), noch Guerilla kregen al een release datum in ons land. Komaan Belgische distributeurs, zet er een beetje vaart achter!

Continue reading Steven Soderbergh’s Che poster & trailer


Fast and Furious bootleg teaser trailer

Of er nog iemand zit te wachten op derde sequel in deze tot-bloedens-toe-uitgemolken tuning franchise is ten zeerste de vraag, maar feit is dat, de ‘Johnny’ in ieder van ons, volgend jaar kan gaan kijken naar Fast and Furious. Voor deel 4 van F&F grijpen de makers gelukkig opnieuw terug naar de succcesfactoren van de originele The Fast and The Furious***. Zowel Vin Diesel, Paul Walker als Michelle Rodriguez zijn immers van de partij. Regisseur van dienst is Justin Lin, die het er hopelijk beter vanaf brengt dan met het afgrijselijke Tokyo Drift*. Bekijk alvast de bootleg trailer. Zodra de officiële HD teaser gereleased wordt, kan je hem uiteraard terugvinden op MoviePulp.