Mesrine: L’ennemi Public N°1 trailer

Stellen dat wij fan zijn van de Franse cinema zou zwaar overdreven zijn, maar je moet wel toegeven dat onze zuiderburen af en toe zeer fraaie dingen uit hun lens schudden. Denk recent maar aan de policier-parel, 36 Quai des Orfèvres, en de kick-ass actiefilm, Banlieu 13. Ook Mesrine: L’ennemi Public N°1, over één van de beruchtste Franse bankovervallers aller tijden, ziet er geweldig uit. De cast bestaat onder meer uit Vincent Cassel, Gerard Dépardieu en Samuel Le Bihan. Jean-Francois Richet (van de uitstekende Assault On Precinct 13 remake) neemt plaats in de regie stoel. Public Enemy Number One verschijnt bij ons op 19 november in de zalen. Opgelet de Franstalige trailer heeft jammer genoeg geen ondertitels!

Plus d’infos sur ce filmStar Wars: The Force Unleashed trailer

Normaal gezien besteden wij geen ruimte aan games op MoviePulp. Maar een spel als Star Wars: The Force Unleashed, dat zo nauw verbonden is met één van beroemdste SciFi saga’s ever en er dan nog eens heerlijk cinematografisch uitziet, verdient hier zeker een plaatsje. The Force Unleashed overbrugt het verhaal tussen episodes III en IV, m.a.w. tussen de nieuwe en de klassieke Star Wars trilogieën en is nu uit op PS3 en XBox360. Aanschaffen die handel!


Nieuwe Valkyrie trailer & poster

De veelbelovende WOII thriller, Valkyrie, kende al een tumultueuze releasegeschiedenis. Eerst zou ie uitgebracht worden afgelopen zomer, daarna volgende lente, en nu wordt ie al een tijdje aangekondigd voor komende winter (28 januari 2009 in België). Ik ben in ieder geval enorm benieuwd hoe de sterrencast onder leiding van Tom Cruise, in een regie van de grote Bryan Singer, het er vanaf zal brengen.

Check ook de nieuwe controversiële poster. Continue reading Nieuwe Valkyrie trailer & poster