Duplicity trailer

Sinds hij de scenario’s van The Bourne Trilogy neerpende en vorig jaar vriend en vijand verbaasde met de intelligente rechtbankthriller Michael Clayton*****, is Tony Gilroy zeer gewild in Hollywood. Het mag dan ook niet verbazen dat hij voor zijn nieuwste prent, Duplicity, een indrukwekkende all-star cast bestaande uit Clive Owen, Julia Roberts, Paul Giamatti en Tom Wilkinson heeft weten te verzamelen. Uit in de Vlaamse zalen op 25 maart 2009 lijkt dit mij alvast verplichte kost voor liefhebbers van stijlvolle heistmovies als Ocean’s Eleven*****.


Black Dynamite trailer – The Return of Blaxploitation?

Blaxploitation, het genre dat zijn hoogdagen kende in de jaren ’70 met Shaft***, Coffee****en Foxy Brown****, lijkt na jaren van shameless stealing door o.a. Tarantino klaar voor een langverwachte comeback. In Black Dynamite gaat Michael Jai White op groovy wijze op zoek naar de moordenaars van zijn broer. Ik betwijfel of dit uitzinnig staaltje retro-cinema ooit het witte doek zal halen in de lage landen. Maar dit wordt hoe dan ook een must-have DVD voor ondergetekende.


The Adventures of Young Indiana Jones: Volume 1 DVD review

DVD Box seizoen 1The Adventures of Young Indiana Jones: Volume 1 ***

Regie: diversen

Met: Corey Carrier, Sean Patrick Flanery, Lloyd Owen, Ruth de Sosa, Margaret Tyzack, Robyn Lively

Speelduur: 620 min.

In volle “Indiana Jones”-hype zien we eindelijk ook de release van de prestigieuze televisiereeks, rond de jonge jaren van het iconische personage!

Vergelijk prijzen van The Adventures of Young Indiana Jones bij Kelkoo!

Continue reading The Adventures of Young Indiana Jones: Volume 1 DVD review