Hellboy II: The Golden Army Blu-ray review

Hellboy II: The Golden Army ****

Regie: Guillermo Del Toro

Met: Ron Perlman, Selma Blair, Doug Jones, Jeffrey Tambor, Luke Goss

Speelduur: 120′

De verbluffende sequel op het in onze ogen eerder middelmatige Hellboy (2004) *** is nu ook verschenen op Blu-ray!

Koop Hellyboy 2: the Golden Army aan de beste online prijs bij Free Record Shop!

Continue reading Hellboy II: The Golden Army Blu-ray review


Upcoming Movies montage vanop de Oscars

Dat Slumdog Millionaire afgelopen nacht , zoals verwacht, de grote slokop was bij de Oscars. Dat wisten jullie waarschijnlijk al. Maar verscholen tussen de eind credits van de Academy Awards ceremonie zat ook deze uitgrebreide montage met exclusieve beelden van zowat alles wat Hollywood het komende jaar uitbrengt, waaronder Inglourious Basterds, Public Enemies en Terminator: Salvation. Enjoy!


TDK brengt meer dan 1 miljard dollar op

The Dark Knight mag misschien met zijn bescheiden award winst door de ‘high film society’ worden geminacht, de film van Christopher Nolan gaat toch de geschiedenis in als één van de meest winstgevende films aller tijden. Momenteel is het de vierde film in de geschiedenis die zoveel winst binnenrijft: alleen Titanic, Lord of the Rings 3 en Pirates of the Carrebean 2 deden nog beter. De winst komt neer op zo’n 533 miljoen dollar in de VS en 567 miljoen dollar wereldwijd ! Volledig terecht volgens de crew van MoviePulp.be, die deze film bestempelde als beste film van 2008.Loft is nu officiëel de meest succesvolle Vlaamse film ooit

loft poster

Het zat er al wekenlang aan te komen, maar nu is de kogel eindelijk door de kerk. De stijlvolle thriller van Erik Van Looy en Bart De Pauw, Loft****, is met bijna 1,1 miljoen bezoekers de meest succesvolle Vlaamse bioscoopfilm ooit. Loft verbreekt hiermee het 19 oude record van de Urbanus-kolderklassieker, Koko Flanel. Een dikke proficiat aan de hele cast en crew, én op naar de volgende!

Continue reading Loft is nu officiëel de meest succesvolle Vlaamse film ooit