Sylvester Stallone keert (nogmaals) terug in Rambo 5

rambo

De kogel is door de kerk. Na het relatieve succes van John Rambo (+100,000.000$ box-office op een budget van 50,000.000$) komt er zeker een vijfde Rambo-film. De overjaarse krijger kickt deze keer op bloederige wijze ass in Zuid-Amerika waar hij een ontvoerd meisje moet redden uit de handen van een stel drugsbaronnen. Naast Sylvester Stallone (die tevens opnieuw plaatsneemt in de regiestoel) zou ook zijn Expendables-compaan Mickey Rourke een rol krijgen. Zeer benieuwd wat dit allemaal geeft wanneer Rambo V ergens in 2011 in de zalen verschijnt.

Continue reading Sylvester Stallone keert (nogmaals) terug in Rambo 5Christopher Nolan’s Inception bootleg teaser trailer

Rond de details van het plot van Inception, de nieuwste film van The Dark Knight***** regisseur, Christopher Nolan, hangt een groter rookgordijn dan in de meeste ’80s muziekvideo’s. Veel kunnen we er dan ook jammer genoeg niet over vertellen. Noch van de bootleg teaser trailer, noch van de bevreemdende officiële site ga je veel wijzer worden. Inception komt op 18 augustus 2010 in de zalen en kan alvast bogen op een topcast met onder meer Leonardo DiCaprio, Josepf Gordon-Levitt, Ellen Page, Marion Cotillard, Cillian Murphy en Michael Caine.


James Cameron’s Avatar 3D preview – de eerste impressies

avatar

Met de armharen nog flink rechtop, lichtjes nahijgend van Inglourious Basterds, stapten wij gisteren ook de 3D zaal binnen in onze lokale multiplex, voor een exclusieve preview van het langverwachte SciFi-spektakel Avatar, aangekondigd door een levensechte James Cameron. In tegenstelling tot de suf gehypete trailer stelde deze verre van teleur. Geloof ons, dit heb je nog nooit meegemaakt. Je stapt letterlijk in de film en de (hoewel nog onafgewerkte) meer dan verbluffende CGI. Ze moesten ons na een kwartier bijna de zaal uitsleuren terwijl we (binnensmonds) om meer schreeuwden. Jammer maar helaas, we moeten nog wachten tot 16 december voor meer Avatar.

Continue reading James Cameron’s Avatar 3D preview – de eerste impressies


Geweldige ‘ongebruikte’ bioscooptrailer van Halloween II!

h2Hoewel de Halloween remake van Rob Zombie in onze ogen helemaal geen topper was, is het een vaststaand feit dat de shockrocker toch het nodige talent heeft als horrorcineast (kijk maar eens naar het briljante The Devil’s Rejects om te ontdekken wat we bedoelen). Hoewel we niet echt warm of koud werden bij de aankondiging van Halloween II, is dit vanaf vandaag wel even anders…

Continue reading Geweldige ‘ongebruikte’ bioscooptrailer van Halloween II!