24 seizoen 8 trailer

24-Season-8

Enkele weken terug ging op Fox het achtste, en waarschijnlijk finale seizoen, van de geweldige actieserie 24 van start. Jack Bauer heeft eindelijk rust gevonden, en wil niets liever dan genieten van zijn tijd met zijn dochter, en kleindochter. Maar wanneer er een oude informant opduikt met informatie over een aanslag op de president van Pakistan in het VN gebouw in New York, ziet hij zich genoodzaakt toch opnieuw in actie te schieten. Naast een paar gekende personages (Chloe, President Taylor, Renee Walker) komen er natuurlijk ook tal van nieuwe gezichten in beeld, die deze keer onder meer worden vertolkt door Katee Sackhoff (Starbuck in BSG), Mykelti Williamson, Freddie Prinze Jr., Jürgen Prochnow en Bollywood-ster, Anil Kapoor (Slumdog Millionaire).

Continue reading 24 seizoen 8 trailer


The Losers trailer

the-losers-posterEerlijk gezegd hadden wij tot kort ook nog nooit van The Losers gehoord, maar daar komt nu gelukkig verandering in met deze geweldige trailer. Het plot van The Losers mag dan weinig origineel zijn: uitgerangeerde soldaten die een team vormen en hachelijke missies uitvoeren – hoor ik daar iemand The A-Team roepen? -, de uitwerking oogt fris,cool en schaamteloos entertainend. De grootste aantrekkingskracht van The Losers gaat echter uit van zijn eclectische, hippe en supergetalenteerde cast – hou de adem in -: Zoe ‘Avatar’ Zaldana, Jeffrey ‘Watchmen’ Dean Morgan, Idris ‘The Wire’ Evans, Chris Evans en Jason Patric. The Losers heeft nog geen releasedatum in Europa, maar hopelijk wordt dit gauw rechtgezet.

Continue reading The Losers trailer

De 25 beste actiefilms aller tijden?

raiders-lost-arkmatrixdie-hard

Onze Nederlandse collega’s bij Filmtotaal wezen ons recent op een zeer amusant artikeltje van MovieFone dat probeert om de 25 beste actiefilms ooit op te lijsten. Alhoewel je natuurlijk tot in den treurnis kan blijven discuteren over dit soort subjectieve lijstjes, staat het vast dat ze erin geslaagd zijn om zowat alle varianten van grensverleggende actiecinema van de voorbije 60 jaar te coveren in amper 25 films. Geniet ervan en laat ons vooral weten welke films volgens jullie niet thuishoren in dit lijstje en welke ontbreken?. Ik geeft alvast mee dat ondergetekende Die Hard op 1 zou zetten als beste actiefilm sinds mensenheugenis. Kijk snel verder voor de MovieFone top 25 en de bijbehorende trailers.

Continue reading De 25 beste actiefilms aller tijden?

Wall Street 2: Money Never Sleeps teaser trailer

wallstreet

Oliver Stone is blijkbaar nog volop bezig met de postproductie van zijn Wall Street: Money Never Sleeps, het langverwachte vervolg op de ’80s yuppen-klassieker, Wall Street, want de eerste teaser trailer liet wel heel lang op zich wachten. Maar er is ook goed nieuws: dit zou wel eens een fantastische return to form voor Stone kunnen worden! De sequel kon dan ook niet op een beter moment komen. In volle economische recessie klinkt het aloude credo ‘greed is good‘ nog wranger dan voordien, wetende dat de bankiers die de huidige crisis hebben veroorzaakt, letterlijk zijn groot geworden opkijkend naar Gordon ‘lunch is for wimps’ Gekko en de zijnen. Michael Douglas herneemt zijn legendarische rol, bijgestaan door een eclestische, kwaliteitscast bestaande uit Shia LaBeouf, Josh Brolin, Susan Sarandon en een cameo voor Charlie Sheen als originele Gekko-protégé Bud Fox. Je merkt het: wij kijken hier oprecht naar uit. Wall Street: Money Never Sleeps komt al op 21 april in de Belgische zalen, een volle twee dagen voor de Amerikaanse bioscooprelease.

Continue reading Wall Street 2: Money Never Sleeps teaser trailerBoardwalk Empire teaser trailer

Als er dit jaar één nieuwe TV serie is waar we naar naar uitkijken, naast The Pacific en Treme (wat een weelde (!)), is het wel deze Boardwalk Empire, een misdaadreeks over de criminele onderwereld in Atlantic City tijde van de prohibitie in de jaren ’20 en ’30. Geschreven door Sopranos-veteraan, Terence Winter, en geproduceerd door niemand minder dan de grote Martin Scorsese (die ook de piloot aflevering regisseert) kan dit niet anders dan onmisbare televisie opleveren. Boardwalk Empire gaat later dit jaar in prémière op (hoe kan het ook anders?) HBO. Benieuwd hoe lang het duurt vooraleer de reeks wordt opgepikt door een Vlaamse zender?