Actrice in de kijker: Lily Cole

Naam: Lily Cole
Geboorteplaats: Torquay, Verenigd Koninkrijk
Geboortedatum: 19 mei 1988
Lengte: 1m79; Gewicht:
Sterrenbeeld: Stier; Draak (Aarde)
Burgerlijke status: gesignaliseerd met Richard Prince, Enrique Murciano en Jude Law

Ze zou de tweelingszus kunnen zijn van Devon Aoki uit Sin City, Lily Cole legde een opmerkelijke acteerprestatie neer in The Imaginarium of Doctor Parnassus en wordt daarom in de schijnwerper geplaatst op MoviePulp.be.

Continue reading Actrice in de kijker: Lily Cole

The Imaginarium of Doctor Parnassus review

The Imaginarium of Doctor Parnassus***

Regie: Terry Gilliam (Monty Python and the Holy Grail, Twelve Monkeys, The Brothers Grimm)

Met Heath Ledger, Christopher Plummer, Lily Cole, Johnny Depp, Jude Law, Colin Farrell, Verne Troyer,…

Speeltijd: 123′

Ga kijken als je hield van Big Fish & The Curious Case of Benjamin Button.
Continue reading The Imaginarium of Doctor Parnassus review

Nightmare on Elm Street 2010 trailers

Wat eerst een prequel moest worden, is nu omgetoverd tot een remake: Freddy Krüger is BACK in een nieuw jasje! Jackie Earle Haley, gekend als Rorschach in Watchmen en van zijn recente bijdrage in Shutter Island, is ideaal gecast als de nachtmerrie moordenaar in A Nightmare on Elm Street. Hij vervangt Robert Englund die in alle vorige films de rol van Freddy Krüger heeft vertolkt. Geniet onderaan van de teasertrailer en de eerste trailer die vandaag is vrijgegeven. Op Comic-Con werden de eerste beelden van de remake van horrorklassieker uit 1984 A Nightmare on Elm Street al voorgesteld. ENJOY!
Continue reading Nightmare on Elm Street 2010 trailers


Showgirls 2: The Return KNT trailer

showgirls2

Geen idee wie op het onzalige idee kwam, maar Paul Verhoeven‘s grootste flop, Showgirls (zie ook onze TV-tips van komende week), krijgt binnenkort een sequel. En niet zomaar een sequel, afgaande op de bijzonder bizarre trailer -een mix tussen Oostduitse ’70s softporno en een video-exposé op een moderne kunsttentoonstelling -wordt deze Showgirls 2: The Return ofwel een doodgewone stinker van formaat die nog voor z’n release -als dat er ooit van komt- in de 1€ budgetbakken terechtkomt, oftwel een zo-slecht-dat-goed-wordt cultklassieker van Plan 9 from Outer Space-formaat. Het meest bevreemdende aan Showgirls 2 -naast de beslissing om de film überhaupt te make- is dat ie niet (!) terug te vinden is op IMDB, en dat hij wordt aangekondig met ‘Geoff Schaaf presents’, een schier onbekende cinematograaf wiens meest bekende wapenfeiten uit een aantal afleveringen van de ’90s tv-serie, Charmed, bestaan. ‘Geniet’ van de trailer op eigen risico!

Continue reading Showgirls 2: The Return KNT trailer


Battlestar Galactica: Razor Blu-ray review

Razor coverBattlestar Galactica: Razor****

Regie: Félix Enríquez Alcalá

Met: Edward James Olmos, Mary McDonnell, Jamie Bamber, Katee Sackhoff, James Callis, Stephanie Chaves Jacobsen

Speelduur: 85′ / 104′ (extended versie)

Deze losstaande uitgebreide episode speelt zich af tussen seizoenen drie en vier! Een must-see voor de fans.

Continue reading Battlestar Galactica: Razor Blu-ray review


The Crow krijgt reboot

De donkere comic book klassieker The Crow van Alex Proyas uit 1994 krijgt zeer snel een reboot. Volgens bronnen bij FilmTotaal zou het script al af zijn. Regisseur Stephen Norrington (gekend van Blade en The League of Extraordinary Gentlemen) zegt dat ze de puntjes op de i aan het zetten zijn voor cast & budget. De opnames zouden starten in de zomer voor dat Stephen Norrington nog aan The Lost Patrol zou beginnen. De eerste Crow film waarin Brandon Lee het leven liet, was een enorm succes, maar het vervolg met Vincent Perez in de hoofdrol werd een grote flop.