Piranha 3D teaser trailer

Riley Steele en Kelly Brook op de set van Piranha 3DOver de zin en onzin van 3D is al veel gezegd en geschreven, maar dit najaar verschijnt er met Piranha 3D een horrorfilmpje waarvoor wij maar al te graag zo’n dwaas brilletje willen opzetten. Piranha 3D is de tweede sequel (Piranha 2 was trouwens het regie debuut van James ‘Avatar’ Cameron, red.) op de cultklassieker Piranha van exploitation-maestro, Roger Corman, en het lijkt erop dat dit -in het b-horror genre- wel eens de moeite zou kunnen worden. Met de regisseur, Alexandre Aja (zie ook de uitstekende remake van The Hills Have Eyes), en de cast (Elizabeth Shue, Ving Rhames, Richard Dreyfuss) zit het alvast snor. DDubbele bonus komt er in de bevallige vorm van het Britse model, Kelly Brook, de trotste bezitster van het soort voloptueuze lichaam dat je doet geloven dat er een god bestaat. En geef nu toe, wat verkies je om in 3D te aanschouwen, blauwe pixels of Kelly Brook in een krappe bikini? Deze schaamteloze guilty pleasure wordt ergens in september in de zalen verwacht.

Continue reading Piranha 3D teaser trailer


BIFFF 2010: Interview Dee Wallace (actrice uit o.a. E.T.)

Een interview waar ik persoonlijk erg naar uitkeek was het gesprek met jurylid Dee Wallace, een Amerikaanse actrice die zich vooral tijdens de jaren zeventig en tachtig in de kijker werkte met genreklassiekers zoals The Hills Have Eyes, 10, The Howling, Cujo en Critters. In 1982 werd ze in één klap wereldberoemd met Steven Spielberg’s E.T.: The Extra-Terrestrial en ook de laatste jaren scoorde ze met interessante rollen in topproducties als The Frighteners, Halloween en The House of the Devil. Het interview viel bijna in het water, doordat de hele press-junket enorm lang was uitgelopen. Maar de über-sympathieke Wallace stelde haar geplande etentje speciaal nog even uit om me nog vlug even te woord te staan. Het werd een vrolijk, maar vooral erg oprecht gesprek!

Continue reading BIFFF 2010: Interview Dee Wallace (actrice uit o.a. E.T.)

Will Smith gaat voor dubbele hattrick met Bad Boys 3 en Men in Black 3

Rond superster Will Smith bleef het enkele jaren ijzingwekkend stil, ondanks zijn verklaring om één van de volgende Amerikaanse presidenten te willen worden, maar daar lijkt verandering in te komen. Sinds deze week is er officieel sprake van threequels op twee jaren ’90 kaskrakers die Big Willie naar dat voornoemde supersterrendom katapulteerden, Bad Boys 3 en Men In Black 3. Deze laatste zou al zeker in 3D uitgebracht worden. Ook zouden voor beide films de originele regisseurs (respectievelijk Michael Bay en Barry Sonnenfeld) opnieuw achter de camera gaan staan. Wij blijven alvast sceptisch bij het nieuws. De sequels uit vroege ’00s waren verre van hoogvliegers, en ook rond de originele tegenspelers van Smith hebben wij alvast vragen. Martin Lawrence was sinds Bad Boys 2 enkel nog te zien in een paar irritante komedies, en karakterkop Tommy Lee Jones -wiens personage overigens al op pensioen was in Men in Black 2– lijkt ons stilaan véél oud voor dit soort nonsens. Wat er ook van zij, MoviePulp houdt jullie zoals vanouds op de hoogte.

Continue reading Will Smith gaat voor dubbele hattrick met Bad Boys 3 en Men in Black 3


BIFFF 2010: Interview Takashi Shimizu (regisseur The Grudge)

Na het leuke gesprek met regisseur Tommy Wirkola, was niemand minder dan de Japanse filmmaker Takashi Shimizu aan de beurt om door ondergetekende op de rooster gelegd te worden. De man verwierf uiteraard internationale naam en faam met de verschillende The Grudge-films, maar maakte ook nog genretoppers als Tomie: Re-birth, Marebito, Reincarnation en The Shock Labyrinth 3D. Het was één van die interviews waar de tijd werkelijk vloog en ik niet eens al de vragen kon stellen. Het werd hoe dan ook een erg boeiend gesprek over zijn uitgebreide carrière, culturele verschillen en uiteraard de 28ste editie van het Brussels International Festival of the Fantastic Film.

Continue reading BIFFF 2010: Interview Takashi Shimizu (regisseur The Grudge)