Geweldige films die een sequel/prequel/reboot verdienen

Grofweg 75-90% van de Hollywoodfilms die dezer dagen in de zalen verschijnt is een sequel, prequel of (steeds) vaker een reboot. Toch zijn er nog steeds een heleboel geweldige films die nog niet beloont/vernedert zijn met een sequel. MoviePulp doet alvast een poging én lijst een resem films op die volgens ons meer dan ooit toe zijn een vervolg of herwerking. En ja, over sommige van onze suggesties gaan al jaren geruchten, maar geen van alle zijn tot op heden bewaarheid. Uiteraard zijn jullie commentaren en suggesties meer dan welkom.

Lees verder Geweldige films die een sequel/prequel/reboot verdienen

The Social Network teaser trailer

Met The Social Network waagt David Fincher zich aan een verfilming van het onwaarschijnlijke succesverhaal van de oprichter van de sociale netwerk-site Facebook, Mark Zuckerberg (vertolkt door Jesse ‘ZombielandEisenberg). Het script werd neergepend door Aaron Sorkin (The West Wing). Klinkt allemaal zéér veelbelovend, net als onderstaande teaser trailer. The Social Network verschijnt op 1 oktober in de Amerikaanse zalen. Een Belgische release datum is nog niet vrijgegeven.

Lees verder The Social Network teaser trailer


Little Fockers teaser trailer

We hebben er lang op moeten wachten, maar deze winter verschijnt eindelijk het reeds lang aangekondigde vervolg op de immens populaire films, Meet The Parents en Meet The Fockers. In Little Fockers hebben Greg Fockers (Ben Stiller) en Pamela (Teri Polo) al twee kinderen, en is er een derde op komst. Uiteraard komt ganse familie weer bij elkaar, met alle gevolgen vandien. Naast de al redelijk fantastische cast uit de vorige films (Stiller, Robert De Niro, Dustin Hoffman) verschijnt ook Owen Wilson opnieuw, en duiken ook onder meer Harvey Keitel en Jessica Alba op. Little Fockers komt (in de VS althans) in de zalen rond kerst.

Lees verder Little Fockers teaser trailer

Red teaser trailer

Wij hadden -eerlijk gezegd- nog nooit gehoord van Red, een nieuwe actievolle comic verfilming over een stel gepensioneerde huurmoordenaars, van Flightplan-regisseur, Robert Schwentke. Maar afgaande op onderstaande trailer, en bovenal de GEWELDIGE cast (Bruce Willis, Mary-Louise Parker, Morgan Freeman, John Malkovich, Helen Mirren, Karl Urban, Richard Dreyfuss, Brian Cox en zelfs Ernest Borgnine (waar komt die ineens vandaan?) wordt dit meer dan de moeite. Red verschijnt in het najaar in de zalen. Een Belgische releasedatum ligt nog niet vast.

Lees verder Red teaser trailer