Thor Comic Con extended trailer

Dat Marvel’s superheldenextravanga, The Avengers, in 2012 in de zalen zal verschijnen, weet intussen iedereen. Maar voor het zover is moeten eerst ook de minder bekende personages (naast Iron Man en Hulk) voorgesteld worden aan het grote publiek. De eerste in de rij is deze Thor, een mix tussen superman en de god uit de Noorse mythologie. Regisseur Kenneth Branagh koos voor de relatief onbekende Chris Hemsworth in de titelrol, maar omringde hem wel met zéér grote namen als Anthony Hopkins en Natalie Portman, en nog een hele reeks bekende gezichten: Idris Elba, Stellan Skarsgard, Ray Stevenson, Rene Russo en Colm Feore. Thor zou in mei 2011 moeten te zien zijn in de bioscoop. Bekijk alvast de 5 (!) minuten lange trailer.

Continue reading Thor Comic Con extended trailerIronclad teaser trailer

Wie -net als wij- houdt van ouderwets wapengekletter, rondspattend bloed en stoere ridderpraat, zal met plezier deze Ironclad ontdekken, een Middeleeuws spektakel -met weinig of geen CGI- zoals ze dezer dagen niet veel meer gemaakt worden. Ironclad is een Britse productie die beroep kon doen op een vrachtlading klasbakken zoals James Purefoy (Marcus Antonius uit Rome), Brian Cox, Derek Jacobi, Mackenzie Crook, Jason Flemyng en Amerikaans talent als Kate Mara en Paul Giamatti. Ironclad komt wellicht ten vroegste begin volgend jaar in de zalen.

Continue reading Ironclad teaser trailer

Predators 2 bevestigd door Robert Rodriguez op de Comic Con

Robert Rodriguez gaat zeker een sequel maken op zijn eigen vervolg op de Schwarzenegger-klassieker, Predator. Dat bevestigde hij dit weekend op de Comic Con in San Diego. De studio, 20th Century Fox, is tevreden over de film én de box office recette, en gaf groen licht voor Predators 2. Over het verhaal is nog niets bekend, maar vast staat dat het Predators-universum verder zal uitbreiden. Of Rodriguez deze keer wel zelf in de regiestoel kruipt, noch of Adrien Brody opnieuw de hoofdrol vertolkt is nog niet geweten. Lees hieronder verder wat Rodriguez zelf te vertellen had over Predators 2. Het uitstekende Predators draait trouwens nog altijd in de Belgische zalen.

Continue reading Predators 2 bevestigd door Robert Rodriguez op de Comic Con


Priest Comic Con trailer

Legion is één van de grootste, stinkende flops van 2010. Maar zowel de regisseur (Scott Charles Stewart), als de hoofdrolspeler (Paul Bettany) krijgen nu een tweede kans met deze vampierenjagende Priest -opnieuw- een actiehorror met religieuze inslag. Afgaande op de trailer wordt dit ofwel een CGI sof à la Van Helsing, of moddervette actie à la Blade. Wij gokken op het eerste, maar hopen van harte op het laatste. Priest komt waarschijnlijk volgende lente in de Belgische zalen.

Continue reading Priest Comic Con trailer

Drive Angry teaser trailer

Nicolas Cage lijkt z’n carrière weer op het juiste spoor te krijgen. Na geweldige rollen in uitstekende films als Kick-Ass en Bad Lieutenant, schittert ie (hopen we althans, red.) in deze Drive Angry, een wraakepos waarin Cage op jacht gaat naar de moordenaars van zijn dochters. Bijrollen zijn er onder meer voor de bloedmooie Amber Heard en karakterkoppen als David Morse en William Fichtner. Cage in geschifte bad ass modus, zo zien we het graag! Drive Angry komt volgend voorjaar in de zalen (in 3D).

Continue reading Drive Angry teaser trailer

Machete 18+ trailer

Machete gaat één van de meest geschifte en gewelddadige films aller tijden worden. Zoveel is na het bekijken van deze motherfucker van een trailer van duidelijk. Robert Rodriguez stopte Danny Trejo, Jessica Alba, Michelle Rodriguez, Steven Seagal, Robert De Niro, Lindsay Lohan, Cheech Marin en Don Johnson is één uitzinninge, Mexicaanse mengelmoes van seks en over-the-top geweld. Deze moet je gezien hebben, zowel de moddervette trailer, als de Mexploitation-film zelf. Machete komt in September in de zalen.

Continue reading Machete 18+ trailer