Emmy Awards 2010, de winnaars

Gisterenavond werden in Los Angeles de Emmy Awards 2010 uitgereikt, zeg maar de TV variant op de Oscars. Het onvolprezen Mad Men won in de categorie beste drama serie, en versloeg daarbij ondermeer Dexter. Waarom het geniale Sons of Anarchy niet werd genomineed blijft ons een raadsel. Te weinig kijkers wellicht? Beste comedy reeks werd de disfunctionele familie sitcom Modern Family dat hiermee de loef afstak van comedy kleppers als 30 Rock, The Office en Curb Your Enthusiasm. The Pacific, de bijna even sterke opvolger van Band of Brothers, werd bekroond in de categorie beste miniserie. Bij de drama-acteurs stak de relatief onbekende Bryan Cranston (voor zijn rol in Breaking Bad) de loef af van grote namen als Jon Hamm (Mad Men) en Michael C. Hall (Dexter). Bij de ‘comedianten’ won Jim Parsons (The Big Bang Theory) dan weer verrassend van komische genieën als Larry David (Curb Your Enthusiasm), Steve Carrell (The Office) en Alec Baldwin (30 Rock). Beste komische en dramatische actrice werden Edie Falco en Kyra Sedgewick voor hun respectieve rollen in Nurse Jackie en The Closer. Al Pacino ten slotte ontving een Emmy voor zijn rol als de controversiële Jack Kevorkian in de TV film, You Don’t Know Jack. De volledige lijst met winnaars en genomineerden kan je bekijken op de officiële site van de Emmy Awards.

Vanishing on 7th street trailer

Dat regisseur, Brad Anderson, een sfeervolle thriller in de vingers heeft, weten we sinds The Machinist uit 2004 (je weet wel, die film waarvoor Christian Bale vervaarlijk veel gewicht verloor). Na de voorbije jaren doorgebracht te hebben in de regiestoel van HBO reeksen als The Wire, Treme en Boardwalk Empire, heeft Anderson eindelijk nog eens een bioscoopfilm klaar. Voor de apocalyptische horrorthriller, Vanishing on 7th Street, wist hij met Hayden Christensen, Thandie Newton en John Leguizamo alvast drie B-sterren te strikken. Benieuwd of hij de spanning tot het einde weet vol te houden? De trailer oogt alvast veelbelovend. Vanishing on 7th Street heeft nog geen bioscoopreleasedatum in België.

Continue reading Vanishing on 7th street trailer

Fair Game trailer

Toegegeven, echt origineel ziet Fair Game er niet uit (zelf de titel is ‘geleend’ van een ’90s actiefilm met Cindy Crawford), maar gezien het talent voor (Sean Penn en Naomi Watts), en achter de camera (Doug Liman – The Bourne Identity, Mr. and Mrs. Smith), zou deze thriller toch best de moeite moeten zijn. Fair Game zou in november in de zalen moeten verschijnen.

Continue reading Fair Game trailer