True Grit teaser trailer

Hoewel ze minstens evenveel tegenvallers als meesterwerken afleveren, kijken ook wij telkens weer uit naar nieuw werk van de gebroeders Coen. Met True Grit wagen ze zich aan een eigenzinnige Western-remake van een John Wayne-klassiekers, en lieten ze zich omringen door toppers als Jeff Bridges, Matt Damon en Josh Brolin. True Grit verschijnt bij ons wellicht begin 2011 in de zalen, en is nu al een geheide kanshebber op één of meerdere Oscars.

Continue reading True Grit teaser trailer

Monsters trailer

In afwachting van de opvolger op District 9 kunnen we momenteel smullen van Monsters. Deze post-apocalyptische film speelt zich 6 jaar na een invasie van buitenaardse wezens op aarde af (meer specifiek Mexico). Een journalist beslist om de geïnfecteerde zone samen met een Amerikaanse toerist te betreden. Regisseur van dienst is Gareth Edwards, cast wordt aangevuld door Whitney Able en Scoot McNairy. Geniet van de trailer!

Continue reading Monsters trailer
Legacy trailer

Na zijn onvergetelijke rol als Stringer Bell in de HBO klassieker, The Wire, bouwt Idris Elba verder aan zijn filmcarrière. Na fel gesmaakte bijrollen in middelmatig Hollywoodvoer als The Losers en Obsessed, heeft Elba nu zijn eerste hoofdrol te pakken in Legacy, een veelbelovende wraakthriller waarin hij een getraumatiseerde Black Ops militair vertolkt. Legacy krijgt wellicht geen bioscooprelease in de lage landen, maar lijkt ons wel één van die zeldzame must-see straight-to-dvd producties. Bekijk de trailer en oordeel vooral zelf.

Continue reading Legacy trailer


The Fighter trailer

Eind jaren ’90 werd David O. Russell -dankzij Three Kings- binnengelaten aan de grote poort als één van de meest veelbelovende jonge regisseurs in Hollywood. De voorbije 10 jaar liet ie -de desastreus slechte komedie I Heart Huckabees nagelaten- maar weinig zien op het witte doek. Maar daar komt met The Fighter, een ambitieus actiedrama met Mark Wahlberg en Christian Bale dat zich aankondigt als zowat de strafste boksfilm sinds Raging Bull, ongetwijfeld verandering in. The Fighter verschijnt wellicht begin volgend jaar in onze zalen.

Continue reading The Fighter trailer